Atleţii de la CSM Constanţa au luat cu asalt podiumul la Campionatele Internaţionale ale României

669
Atleţii de la CSM Constanţa au luat cu asalt podiumul la Campionatele Internaţionale ale României - fond-csm-rezultate-noi-1716107851.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, la Craiova, au început întrecerile Campionatelor Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter”. În prima zi, atleții de la CSM Constanța au avut evoluții apreciate, care le-au adus șase clasări pe podium.

Campioni naționali au devenit Dragoș Silvestru în proba de 110 metri garduri cu 14,32 secunde și Matei Ionescu la disc cu 51,94 metri.

Pe treapta a doua a podiumului și vicecampioni naționali sunt Alexandru Toader la 110 metri garduri cu 14,41 secunde și Ioana Colibășanu la triplusalt cu 12,76 metri.

Medalii de bronz au câștigat Andrei Marian la 100 metri cu 10,55 secunde și Matei Ionescu la aruncarea greutății cu 15,01 metri.

În apropierea podiumului pe locul 4 s-au clasat Cristian Radu la triplusalt cu 15,52 metri și Valentin Tănase la 100 metri cu 10,59 secunde.

Pe locul 5 s-au situat Gabriel Toma la triplusalt cu 14,50 metri și Ionuț Vasile la 400 metri cu 49,76 secunde.

Andrei Sterea a ocupat poziția a 6-a la 400 metri cu 49,89 sec.

Un moment emoționant a fost la premierea în proba de 110 metri garduri, unde pe primele două locuri s-au situat Dragoș Silvestru și Alexandru Toader, ambii de la CSM Constanța.

Deținătorul recordului național în această probă, George Boroi, secretar general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român a oficiat premierea, alături de antrenorul Alin Larion.

Antrenorii sportivilor la CSM Constanța sunt Elena Colibășanu și Alin Larion.

Boxul, artă pură la Constanţa

Doi pugiliști de la CSM Constanța au boxat sâmbătă, la Brăila în finalele Cupei României pentru seniori U22 și ambii au coborât treptele ringului victorioși.

La categoria 51 kg, Erson Huseim s-a dovedit a fi cel mai formă boxer, învingându-l în finală la puncte cu 5-0 pe Florin Gîndac de la CS Mogoșoaia. Tot la seniori, în finala categoriei 75 kg, Alexandru Buleu nu i-a lăsat nicio șansă lui Mihai Brindescu de la CSM Reșița, de care a dispus clar la puncte cu 5-0.

În semifinalele categoriei 60 kg, la tineret, Daniel Angelo Tutunea de la CSM Constanța a pierdut la puncte în fața lui Dumitru Axinte de la Dinamo București și pugilistul nostru a rămas cu medalia de bronz.

Pugiliștii constănţeni vor participa luna viitoare, la turneul internațional „Centura de Aur” programat la Târgu Mureș.

Boxerii sunt pregătiți la CSM Constanța de antrenorii Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2718 secunde