FC Farul Constanţa încheie în genunchi sezonul din Superligă

653
FC Farul Constanţa încheie în genunchi sezonul din Superligă - farul-infrangere-1716107527.jpg

Articole de la același autor

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a surclasat-o pe Farul Constanţa cu scorul de 5-1 (4-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 10-a play-off-ului Superligii de fotbal.

Ciprian Deac (8 - penalty), Panagiotis Tachtsidis (16), Karlo Muhar (22), Daniel Bîrligea (38) şi Philip Otele (87) au înscris pentru echipa antrenată de Dan Petrescu, în timp Cristian Ganea (65) a marcat golul campioanei de anul trecut.

Gazdele au deschis scorul destul de repede, prin Ciprian Deac, care a transformat un penalty (8). Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un fault comis de Alexandru Buzbuchi la Daniel Bîrligea, o mare eroare a portarului oaspeţilor. Iniţial, Buzbuchi a apărat penalty-ul executat de Deac (7), dar lovitura s-a repetat din cauza jucătorilor intraţi în careu.

CFR a majorat diferenţa prin Panagiotis Tachtsidis (16), cu un şut din voleu din marginea careului.

Gazdele au ratat prin Bîrligea (19), singur cu Buzbuchi, dar au înscris totuşi prin Muhar (22), la o ieşire greşită a lui Buzbuchi. Bîrligea a reuşit să înscrie (28), însă golul a fost anulat pentru ofsaid (VAR). Daniel Bîrligea (38) şi-a trecut în cele din urmă numele pe lista marcatorilor, cu şut deviat de Queiros.

Clujenii au mai ratat prin Philip Otele (67), lovitura sa de cap fiind scoasă de Buzbuchi, dar nigerianul a izbutit să marcheze (87), din pasa lui Peter Michael.

Golul Farului a fost înscris de Cristian Ganea (65), cu un şut din unghi. Farul a mai avut o ocazie bună (43), dar portarul Răzvan Sava a respins de sub transversală şutul lui Ionuţ Vînă de la 30 de metri.

CFR încheie pe locul secund şi va juca în Conference League. CFR a obţinut victorii în ultimele cinci etape.

Farul a obţinut un singur punct în ultimele patru etape, primind 14 goluri şi marcând 6.

CFR şi-a luat revanşa după ce a fost învinsă cu 5-1 de Farul la Ovidiu, în turul play-off-ului. În sezonul regulat, CFR s-a impus cu 3-1 acasă, iar la Ovidiu a fost 1-1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3691 secunde