"Unicul căpitan", ajuns la borna 47. La Mulţi Ani, Ion Barbu!

1598
1

Articole de la același autor

Fiecare club de fotbal are în componenţă un jucător care să fie emblematic pentru acea formaţiune. La FC Farul Constanţa au existat mulţi fotbalişti iubiţi de suporterii echipei de la malul mării, dar unul dintre ei făcea tribunele să freamăte atunci când intra pe teren. Este vorba de Ion Barbu, un fundaş central de meserie şi apoi un antrenor devotat clubului la care a cunoscut performanţa. 
Astăzi, Ion Barbu împlineşte frumoasa vârstă de 47 de ani. "Unicul căpitan", aşa cum este supranumit de către fanii Farului, s-a născut la Scorniceşti şi a debutat în fotbalul profesionist la Poli Iaşi, acolo unde a jucat timp de un sezon înainte să vină la Farul şi să devină constănţean adoptat de oraşul de la malul mării. "Barbone" a strâns 177 de meciuri în tricoul "marinarilor", pe care l-a îmbrăcat până în 2012, atunci când a devenit antrenor. Ion Barbu a fost implicat şi în proiectul de suflet al suporterilor, SSC Farul, acolo unde în Liga a 4-a a fost antrenor-jucător, iar apoi s-a dedicat doar antrenoratului, promovând echipa până în Liga a 2-a. Ion Barbu este un adevărat exemplu de fotbalist, de antrenor, dar mai ales de om. La Mulţi Ani!


Comentează știrea

farist adevarat
15 mai

Bai prostanacilor il confundati pe asta cu Gheorghe Barbu decedat acum 3 ani. Mai documentati-va! Pentru cel din poza la multi ani!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3774 secunde