VideoLive Text FC Farul Constanța, meci important în deplasare: "Vom avea o partidă dificilă cu Rapid"

754
FC Farul Constanța, meci important în deplasare:
În aceste momente clubul de fotbal FC Farul Constanța organizează o conferinţă de presă înaintea primului meci din play-off-ul Superligii, cel din deplasare cu Rapid București, care va avea loc pe stadionul Giulesti din capitală. 


La conferință participă managerul tehnic al FC Farul Constanța, Gheorghe Hagi și jucătorii Louis Munteanu și Constantin Grameni.


Louis Munteanu: "Începe un nou campionat. Suntem fericiți că am ajuns în play-off. Vrem să câștigăm fiecare meci. Vom avea o partidă dificilă cu Rapid. Ei au făcut un meci bun cu FCSB dar pe noi nu ne interesează. Vrem să ne clasam cât mai sus și să accedem în cupele europene"


Constantin Grameni: "Nu are cum să fie decât un meci foarte greu. Trebuie să dăm totul și să câștigăm. Noi vrem să se joace meciul cu spectatori cu stadionul plin pentru că ar fi mai bine pentru spectacol. Sută la sută vom avea rezultate mai bune în play off pentru că atunci când am întâlnit echipe bune am făcut meciuri mari. I-am analizat foarte bine pe cei de la Rapid. Au făcut transferuri foarte bune. Sper să înscriu în poarta fostului mei coleg, Aioani, însă va fi greu pentru că îmi cunoaște execuțiile. Dar, voi încerca să îl surprind.


Gheorghe Hagi: "Suntem fericiți că ne-am îndeplinit obiectivul. Suntem conștienți că în tot acest campionat am făcut meciuri bune dar și meciuri slabe. A fost o inconstantă. Ar fi trebuit să fim mult mai sus. Am primit goluri foarte multe și asta înseamnă că nu ne-am apărat foarte bine. Mergem la Rapid, o echipă care atacă foarte bine și trebuie să facem ambele faze foarte bine. Sper să ne impunem ritmul și intensitatea jocului. Încă nu s-a terminat anul și încă suntem campioni. Suntem o echipă care știe fotbal, am învins echipe bune. Sper ca toată acestă presiune pe care am avut-o să dispară. Toate meciurile au fost foarte grele dar noi sperăm că o să facem față în continuare. Avem și accidentați mulți. În fiecare săptămână câte 5 sau 6. Dacă nu sunt accidentați sunt suspendați. Larie, Sârbu și Nedelcu lipsesc. Nu avem ce să facem. Obiectivul nostru este să participăm din nou în Europa. Depinde foarte mult de cum vom juca noi. Sperăm să facem meciuri bune și să câștigăm. La anul ne gândim să introducem în echipă și jucători tineri. Noi așa am ieșit campioni. Trebuie să găsesc spațiu să le dau atat cât pot"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1348 secunde