CSM Constanţa a răpus-o pe Rapid în Liga Naţională de baschet masculin

150
CSM Constanţa a răpus-o pe Rapid în Liga Naţională de baschet masculin - csm-baschet-1715263135.jpg

Articole de la același autor

Baschetbaliştii de la CSM Constanţa au obţinut o nouă victorie importantă în Liga Naţională de Baschet Masculin.

Băieții antrenați de Dan Fleșeriu și Octavian Boian au făcut un meci solid pe terenul celor de la Rapid București și au câștigat, scor 82-72. Cu o diferență de un singur punct în favoarea Rapidului la pauză, CSM Constanța a revenit de la vestiare extra motivată pentru a obține victoria și a avut în Jaylon Scott și Rolland Török principalele arme cu care echipa a pus mingea în ațe, Jorden Duffy conducând atacurile magistral, având 12 pase decisive și contribuind pe faza defensivă extraordinar, cu 5 recuperări și 3 intercepții la care a adăugat 7 puncte. Au fost 10 puncte diferență cu un minut înainte de finalul partidei, diferență care s-a menținut până la final, scor 82-72.

Constanța nu a mai obținut o clasare în primele 6 echipe ale României de aproape 20 de ani, de când BC Farul Constanța a încheiat pe locul 3 în Liga Națională, la finalul sezonului 2005, cu jucători precum Elliot Hatcher, Angel Santana, Lupusavei, Răducanu, Boeriu sau Liviu Dumitru.

E momentul să umplem Sala Sporturilor din Constanța și să fim alături de băieți în ultimul meci al sezonului pe teren propriu, unul care ne poate trimite pe locul 5 în Liga Națională de Baschet Getica '95 în cazul unei victorii și poate închide sezonul pentru noi, chiar acasă. Se anunță un meci doi incendiar cu finalista Cupei României, la Constanța, duminică, pe 12 mai, de la ora 17:00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3564 secunde