CSM Constanţa, pe culmile succesului. Victorie la volei şi multe medalii la nataţie

424
CSM Constanţa, pe culmile succesului. Victorie la volei şi multe medalii la nataţie - fond-csm-weekend-1713693299.jpg

Articole de la același autor

Sportul constănţean a avut parte şi în acest week-end de evoluţii remarcabile. Voleibaliştii de la CSM Constanța au trecut cu 3-2 de SCMU Craiova, în primul meci al seriei pentru locurile 7-8 din Divizia A1, la capătul a două ore și 6 minute de joc, meci în care echipa a jucat senzațional împreună, toți jucătorii ajutându-și coechipierii pe care craiovenii i-au atacat cel mai mult.

Tinerii Constanței s-au remarcat în duelul de foc și au contribuit la succes. Săvoiu, Badea, Asmarandei, Constantinescu au avut un aport important la victorie fiind utilizați în rotație eficient iar Constanța câștigă în fața unei echipe venite din fruntea clasamentului, din nou!

Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală au pierdut primul set la mare luptă, cu 23-25, apoi au remontat spectaculos în parțialul secund de la 11-16 pentru a se impune cu 26-24. A urmat un set pierdut cu 11-25 și un altul câștigat cu 25-21, astfel că s-a ajuns în setul decisiv, unde a fost 15-10 pentru Constanța.

David Dinculescu a reușit 19 puncte și 43 de preluări (33% pozitive, 23% excelente), iar Valentino Vidoni 17 puncte și 21 de preluări (62% pozitive, 38% excelente). Foarte bună a fost recepția liberoului George Gavriz, cu 13 preluări, 62% pozitive, 54% excelente.

Au pus umărul la victorie și Druță 12p, St Jean 9p, Badea 7p, Arquez 4p, Asmarandei 4p, Săvoiu libero, Grigore și Constantinescu. Nu au lipsit punctele spectaculoase, Federico Arquez realizând un punct lovind mingea cu piciorul. A fost un spectacol de volei la capătul celor 5 seturi, unul cu un final incendiar și fericit.

Totodată şi ziua a patra a Campionatelor Naţionale de înot de la Otopeni a fost una remarcabilă pentru tinerii înotători de la CSM Constanța.

Sâmbătă, medalii de aur și titluri naționale au fost câştigate de Tudor Iordache la 50 m spate (juniori), Tamara Lospa la 100 m bras (juniori, tineret, seniori), Rebecca Diaconescu la 100 m liber (seniori) - record național la doar 18 ani și 100 m liber (tineret).

Și-au adjudecat medalii de argint: Tudor Iordache la 50 m spate (tineret), Patrick Dinu la 100 m liber (seniori), Tudor Iordache la 100 liber m (juniori), Brigitta Vass la 400 m mixt (seniori, tineret), Tamara Lospa la 400 m mixt (juniori).

Pe treapta a treia a podiumului, cu medalii de bronz s-au clasat: David Stoica la 50 m spate (juniori), Alexandru Ivanof la 100 m bras (juniori), Tamara Lospa la 400 mixt (seniori, tineret), Andrei Iaschiu la 400 m mixt (seniori).

În urma rezultatelor foarte bune la aceste Naționale, Rebecca Diaconescu și Patrick Dinu vor participa la Campionatele Europene de seniori de la Belgrad.

Aşadar două evenimente marcate perfect de sportivii de la CSM Constanţa. Urmează şi alte competiţii în care performerii de la malul mării au ocazia să cucerească noi medalii şi să obţină noi victorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3274 secunde