FC Farul, anunț total neașteptat despre Constantin Budescu

1649
FC Farul, anunț total neașteptat despre Constantin Budescu - budescu-farul-1713693258.jpg

Articole de la același autor

Constantin Budescu (35 de ani) și-a reziliat contractul cu Farul, la doar aproximativ opt luni distanță de momentul în care a semnat cu actuala campioană a României.

Cel poreclit „Magicianul” a avut un impact instant la trupa lui Gică Hagi și a reușit 8 goluri și 9 assisturi în 29 de meciuri. Însă, treptat și-a pierdut locul în primul 11 și a ajuns să nu mai fie inclus nici măcar în lot, astfel că aventura lui la Farul s-a încheiat într-un mod care nu îi face cinste.

Cele 10 minute jucate împotriva FCSB-ului, scor 0-1, nu au fost ultimele ale lui Budescu în tricoul Farului. Cel puțin asta au susținut constănțenii prin vocea lui Ciprian Marica (38 de ani), unul dintre acționarii echipei.

„Budescu a avut o cădere de formă, avea nevoie de puțină pauză. Probabil că va mai apărea și îl vom mai vedea. Este un jucător în care Hagi crede. Pe partea tehnică el știe mai bine. Gică mi-a spus că are o perioadă mai slabă, dar va reveni. Nu știu când. Când a venit, ne-a ajutat foarte mult. A dat goluri și pase de gol, după care a scăzut puțin. Îl vom revedea cu siguranță. Gică a spus că va reveni”, a declarat Marica, potrivit Playsport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5479 secunde