Farul este gata pentru "bătălia" cu CFR Cluj. "Trebuie să fim puternici"

231
Farul este gata pentru

Articole de la același autor

FC Farul Constanţa va întâlni sâmbătă, cu începere de la ora 20:00, formaţia CFR Cluj, pe teren propriu, la Ovidiu, într-un duel din Superligă. Înaintea acestei partide, Farul a organizat o conferinţă de presă în incinta hotelului Iaki din staţiunea Mamaia, la care au participat managerul tehnic, Gheorghe Hagi şi jucătorii Dragoş Nedelcu şi Louis Munteanu.

„Este un meci acasă, cu un adversar foarte puternic care se bate la campionat. Trebuie să fim puternici să accesăm principiile noastre, să avem reacții și să avem o atitudine bună. Avem nevoie de puncte, de această victorie. Avem și suspendări și jucători care sunt accidentați. Vedem ce vom face. Am încredere că o să facem un meci foarte bun. Trebuie sa marcăm goluri. Să jucăm bine. Faza ofensivă începe de la portar. Fundașii apoi trebuie să pună mijlocașii și atacanții în valoare. Fotbalul are două faze. Ofensivă și defensivă. Am făcut 2-3 meciuri în care nu am fost noi. Nu vreau să vorbesc individual de un jucător anume. Eu vorbesc doar de echipă. Suntem în luptă să intrăm în play off. Echipa are experiență. Eu nu fac socoteli. Nu îmi place să fac calcule. Dar știu că avem un meci acasă și trebuie să facem tot să câștigăm”, a declarat Gheorghe Hagi.

Totodată, Dragoş Nedelcu este încrezător că Farul poate face un meci mare împotriva echipei din Gruia.

„Întâlnim una dintre echipele care este candidată la cucerirea titlului. Suntem pregătiți să ne batem cu ei și să câștigăm cele 3 puncte. Am rămas datori față de suporteri pentru că nu am produs rezultatele pe care le doream și ne pare rău pentru asta. Cred că cu o victorie ne vom spăla păcatele. Am produs rezultate foarte bune cu echipele din vârful clasamentului. Ne dorim mult să luăm cele 3 puncte. Avem noroc de niște suporteri foarte buni care ne susțin indiferent de rezultat. Acesta este un factor pozitiv în evoluțiile noastre de acasă. CFR are jucători cu o calitate foarte bună și un antrenor foarte bun în persoana lui Adi Mutu. Sperăm să câștigăm”, a transmis Dragoş Nedelcu.

De asemenea şi atacantul Louis Munteanu crede că formaţia de pe litoral va face o figură frumoasă împotriva clujenilor.

„Anul trecut am jucat foarte bine împotriva celor de la CFR dar acum nu mai contează cine marchează. Am avut meciuri mai slabe dar trebuie să ne revanșăm și să facem o partidă mare. Vrem să câștigăm. Cu echipele mari am făcut jocuri bune și sperăm să facem și acum un meci bun. Nu am reușit să facem meciuri bune până acum. Vreau și eu să marchez. Este presiune pe noi dar trebuie să arătăm că suntem bărbați”, a spus şi Louis Munteanu.

Gheorghe Hagi a amintit şi de filmul documentar „Hai România” care descrie evoluţia Generaţiei de Aur şi performanţele pe care le-a obţinut această echipă.

„Toată lumea trebuie să știe că noi am făcut istorie. Am adus bucurie și fericire. Acest lucru s-a derulat în timp de 10 ani. Am fost nume mari. Am făcut 10 ani performanță la nivelul cel mai înalt posibil. Deci acest film care a apărut cu noi, acest documentar, este o șansă pentru tinerii din ziua de azi să vadă cum s-a desfășurat istoria. A fost un plan foarte bine conturat. Sportul trebuie să devină prioritate dacă ne dorim să facem performanță. Eu vă rog un singur lucru, pe voi, pe jurnaliști. Sa nu mai fiți atât de duri cu jucătorii. Pentru că de multe ori o faceți”, a concluzionat Gheorghe Hagi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3473 secunde