Constanța Street Play, încântătoare la League Romania 3x3

207
2
Constanța Street Play,  încântătoare la League Romania 3x3 - streetplaycazino25-1495731003.jpg

Articole de la același autor

Echipa de baschet 3 la 3 Constanța Street Play se întoarce cu un bilanț pozitiv - două victorii și o înfrângere - după al doilea "dăscălecat" în campionatul League Romania 3x3. 


Pentru constănțeni, de această dată, au făcut deplasarea Alexandru Olteanu, Marcel Gheorghiu, Adrian Trandafir și Cătălin Miloș, alături de team managerul echipei, Andrei Talpeș. 


Baschetbaliștii de pe litoral au triumfat în primele două meciuri, 14-7 cu Speed Tineretului și 19-10 cu Young Bloods RO, la cea din urmă jucând și constănțeanul Alexandru Coconea, împreună cu Marius Ciotlaus, Radu Petrescu, Luca Paraschiv și Cristi Popa. 


În cea mai dificilă partidă a zilei, Constanța Street Play a fost întrecută la limită, scor 20-21, la ultima fază a meciului, de către Northside Drinkers, după un coș marcat la ultima fază a meciului de Angel Santana, fost jucător al BC Farul Constanța. 


În următoarea sesiune, programată miercuri, 31 mai, Constanța Street Play va avea cea mai grea serie de meciuri de până acum, împotriva celor de la Rahova’s Finest și Tineretului Jackals, considerate două dintre cele mai valoroase formații ale turneului. 


Comentează știrea

imi pasa
26 mai 2017
reparare cazino

Mai bine mobilizati lumea,sau puneati mina, pentru repararea Cazinoului. Primarului nu ii este rusine sa aprobe diverse manifestari linga cladirea care sta sa cada. care este smecheria, cine se opune sa fie reparat Cazinoul. Dai-ne nume sa stim si noi pentru a ramine pe lista rusinii orasului Constanta.

Dragos
30 mai 2017
Campionii tastaturilor

Du-te si da cu spaclu' pe Cazino si fa si tu ceva pentru Constanta. Din spatele tastaturii tuturor parca ne pasa. Campionule!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3765 secunde