Campionatele Europene U21 la tenis de masă

Constănţeanca Elena Zaharia, fără succes în probele de dublu

185
Constănţeanca Elena Zaharia, fără succes în probele de dublu - 25625927144305143370040775472246-1636706429.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Elena Zaharia, de la CS Farul - Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a contabilizat o victorie şi o înfrângere în cea de-a doua etapă a probei feminine de simplu din cadrul Campionatului European U21, competiţie care are loc, săptămâna aceasta, la Spa (Belgia).

În Grupa C, constănţeanca a învins-o, cu scorul de 4-3, pe Anastasiya Dymytrenko (Ucraina), dar a pierdut fără drept de apel, 1-4, meciul cu franţuzoaica Lucie Gauthier. În ultima partidă din grupă, adversară îi este Tatiana Kukulkova, din Slovacia.

În probele de dublu, Elena Zaharia nu a avut, de data aceasta, prea mult succes.

La dublu feminin, ea a făcut pereche cu Andreea Dragoman, alături de care s-a înclinat, scor 0-3, în faţa cuplului Hana Arapovic (Croaţia) / Linda Zaderova (Cehia), într-o partidă contând pentru faza 16-imilor.

La dublu mixt, Elena Zaharia şi Darius Movileanu au avut un debut promiţător, 3-1 cu perechea Alberto Lillo (Spania) / Alma Roose (Suedia), în 32-imi, însă nu au putut trece de 16-imi, fază în care au fost eliminaţi, la mare luptă, scor 2-3, de dublul francez Bastien Rembert / Isa Cok.

XXX

România este reprezentată de şapte jucători la Campionatele Europene U21 din Belgia: Elena Zaharia, Andreea Dragoman, Tania Plăian, Cristian Pletea, Rareş Şipoş, Cristian Chiriţă şi Darius Movileanu. Antrenori sunt Viorel Filimon, Andrei Filimon, ambii din Constanţa, şi Mădălin Ionaşcu.

Finalele sunt programate duminică, 14 noiembrie.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4731 secunde