CS Farul s-a bătut de la egal la egal cu Steaua Bucureşti, în turul Superligii la tenis de masă

158
CS Farul s-a bătut de la egal la egal cu Steaua Bucureşti, în turul Superligii la tenis de masă - 25058110243931127440775708440268-1635938576.jpg

Articole de la același autor

Desfăşurat, timp de patru zile, la Izvorani, turul Campionatului Naţional la tenis de masă pe echipe de seniori - Superliga masculină şi feminină, s-a încheiat fără a consemna mari surprize, echipele constănţene menţinându-se în partea superioară a clasamentului.

La turul Superligii, municipiul Constanţa a fost reprezentat de două echipe - CS Farul, respectiv Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, ambele având evoluţii pe măsura valorii şi a efortului depus la antrenamente.

În componenţa Alina Zaharia, Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu, CS Farul s-a clasat pe locul doi, după ce a bifat şase victorii (3-2 cu CSM Bistriţa, 3-1 cu ACS Dumbrăviţa, 3-0 cu CSM Arad, 3-0 cu LPS Constanţa, 3-0 cu CSM Slatina şi 3-0 cu CSM Craiova) şi a suferit o singură înfrângere, 1-3 cu CSA Steaua Bucureşti.

La rândul său, echipa LPS Constanţa, pentru care au jucat Camelia Mitrofan, Andreea Teglaş şi Denisa Urîtu, şi-a trecut în cont patru victorii (3-0 cu ACS Dumbrăviţa, 3-0 cu CSM Arad, 3-1 cu CSM Slatina şi 3-0 cu CSM Craiova), pierzând însă, cu acelaşi scor, 0-3, întâlnirile cu CSA Steaua Bucureşti, CSM Bistriţa şi CS Farul.

În ierarhia finală a turului Superligii, pe prima poziţie s-a situat CSA Steaua Bucureşti, de departe cea mai bună echipă a momentului, care le-a „înregimentat” pe Bernadette Szocs, Andreea Dragoman şi Roxana Istrate, toate componente ale lotului naţional. Podiumul a fost completat de CSM Bistriţa, iar pe locul patru a terminat LPS Constanţa.

În întrecerea masculină, CS Top Star TT Constanţa a ocupat locul cinci, cu patru victorii (3-2 cu CSS Odorheiu Secuiesc, 3-2 cu ACS Sepsi Sfântu Gheorghe, 3-1 cu CS Universitatea Craiova şi 3-0 cu SCM Gloria Buzău) şi trei înfrângeri (0-3 cu CSA Steaua Bucureşti, 0-3 cu CS TT Pristavu Câmpulung şi 1-3 cu CS Mioveni).

Pentru formaţia de pe litoral, au jucat Paul Mladin, Andrei Istrate şi Andrei Tomica.

XXX

În perioada 1-7 noiembrie, în Slovenia, se desfăşoară întrecerile WTT Contender Lasko 2021, competiţie în care România este reprezentată de patru sportivi - Bernadette Szocs, Irina Ciobanu, Andreea Dragoman şi Cristian Chiriţă, atât în probele de simplu, cât şi în cele de dublu.

La simplu feminin, în runda a doua a calificărilor Andreea Dragoman s-a impus, cu un scor categoric, 3-0, în faţa Emei Labosova (Slovacia) şi o înfruntă în runda a treia pe Lucie Gauthier (Franţa).

Bernadette Szocs şi Irina Ciobanu intră în concurs direct în faza 16-imilor, în care le vor avea drept adversare pe Katarina Strazar (Slovenia), respectiv Daria Trigolos (Belarus).

La dublu mixt, perechea Bernadette Szocs / Cristian Chiriţă primeşte replica unui cuplu din China, Liu Weishan / Liang Jiang Kun, iar la dublu feminin, Andreea Dragoman şi Bernadette Szocs aşteaptă să afle ce adversare vor avea în optimi.

Din păcate, la simplu masculin, Cristian Chiriţă a fost învins, scor 1-3, de Kilian Ort (Germania), încă din runda a doua a calificărilor.

Sorin MIHALACHE

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6219 secunde