Contract reziliat pe cale amiabilă. Ely Fernandes nu mai este jucătorul Farului

125
Contract reziliat pe cale amiabilă. Ely Fernandes nu mai este jucătorul Farului - 1-1643636575.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FCV Farul Constanţa a anunţat, luni, 31 ianuarie, că a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului jucătorului Ely Fernandes.

În vârstă de 31 de ani, fotbalistul născut în Republica Capului Verde, dar cu cetăţenie portugheză a evoluat pentru clubul de pe litoral în perioada 5 octombrie 2020 - ianuarie 2022, în care a disputat 30 meciuri şi a marcat două goluri.

Formaţia manageriată de Gheorghe Hagi se pregăteşte, săptămâna aceasta, pentru partida cu Chindia Târgovişte, programată sâmbătă, 5 februarie, de la ora 16.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, în cadrul etapei a 24-a a Ligii I la fotbal.

Cu 35 de puncte la activ, Farul ocupă locul şase în clasament, ultimul care asigură accesul în play-off, cu menţiunea că „marinarii” au un meci mai puţin disputat decât principalele contracandidate (Universitatea Craiova - locul 5, 35 p; Rapid Bucureşti - locul 7, 33 p; FC Argeş - locul 8, 31 p).

XXX

Echipa de juniori U17 (jucători născuţi după 1 ianuarie 2005) a Farului a susţinut un meci de verificare în compania formaţiei de Liga a IV-a CS Medgidia.

Confruntarea a avut loc pe stadionul „Central” din Medgidia şi s-a încheiat cu succesul seniorilor, scor 4-1. Au marcat: Sima (min. 4), Miculete (min. 5), Anton (min. 21), Cojocaru (min. 60), respectiv Adrian Mazilu (min. 25).

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1783 secunde