Liga I la fotbal, etapa a 23-a

Hagi le cere responsabilitate „marinarilor” înaintea partidei cu Academica Clinceni

142
Hagi le cere responsabilitate „marinarilor” înaintea partidei cu Academica Clinceni - 1-1643377619.jpg

Articole de la același autor

Şansă bună, în week-end, pentru FCV Farul de a-şi conserva poziţia în zona play-off-ului.

Sâmbătă, de la ora 17.00, în cadrul etapei a 23-a a Ligii I la fotbal, echipa constănţeană va întâlni, în deplasare, pe Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc în clasament, care are doar 11 puncte şi două victorii la activ în actuala stagiune. Deşi întâlnesc „lanterna” ierarhiei şi teoretic pornesc favoriţi, „marinarii” trebuie să trateze adversarul cu maximă seriozitate, pentru a bifa o nouă victorie.

„Este un meci în deplasare, trebuie să avem o evoluţie bună, să repetăm primele 60 de minute din partida cu U Craiova. Trebuie să fim serioşi, responsabili, să ne impunem principiile. Suntem în faţa unei serii de meciuri decisive, unde să facem rezultate.

Ne dorim să venim acasă cu aceste trei puncte importante, avem mare nevoie de ele şi sperăm să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul tehnic al FCV Farul, Gheorghe Hagi.

În lotul constănţean, patru jucători - Casap, Ganea, Purece şi Dussault - sunt incerţi. „Ei nu s-au pregătit cu echipa, să vedem dacă pot fi recuperaţi. Dar sunt ceilalţi jucători, care abia aşteaptă să intre în teren”, a precizat Hagi.

Aflaţi pe locul şase în clasament, cu 35 de puncte, „marinarii” se concentrează pe duelul lor cu Academica, însă vor trage cu ochiul şi la partidele Rapidului (locul 7, 32 p) şi Argeşului (locul 8, 31 p), principalele contracandidate în bătălia pentru play-off. Rapidul primeşte vizita Aradului, Argeşul înfruntă, în Bănie, pe U Craiova, iar două remize sau chiar înfrângeri ale contracandidatelor ar favoriza foarte mult formaţia de pe litoral.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.531 secunde