Cosmin Contra: „Nu suntem favoriţi la EURO, dar nu am fost nici în preliminarii şi am terminat pe primul loc”

357
Cosmin Contra: „Nu suntem favoriţi la EURO, dar nu am fost nici în preliminarii şi am terminat pe primul loc” - contra-1718026737.jpg

Articole de la același autor

Fostul internaţional Cosmin Contra a declarat că prima reprezentativă de fotbal a României nu este favorită în grupa sa de la EURO 2024, dar a subliniat că aceasta nu a fost favorită nici în preliminarii, dar cu toate acestea a încheiat pe primul loc.

„E clar că nu suntem favoriţi în grupa de la EURO, dar pentru mine e foarte important primul meci, cel cu Ucraina. Dacă începem bine, atunci totul poate să devină mult mai simplu, cel puţin pentru a reuşi să ieşim din grupă. Belgia este favorita grupei noastre, iar Ucraina este o formaţie mult mai bine cotată decât noi din toate punctele de vedere. Ucrainenii au şi o motivaţie extra, să-i spun aşa, motivaţia patriotică, pentru că sunt într-un război în derulare. Deci, nu suntem favoriţi la calificare. Dar nu am fost nici în preliminarii şi am terminat grupa pe primul loc, aşa că nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla, important este ca la ora primului meci toţi jucătorii să fie în cea mai bună formă. Şi dacă reuşim un rezultat pozitiv cu Ucraina, atunci şansele de a trece de faza grupelor vor fi mult mai mari”, a menţionat fostul fundaş şi selecţioner al României.

Contra le-a transmis suporterilor echipei naţionale să nu aibă aşteptări prea mari la EURO 2024 pentru că dezamăgirea poate fi ulterior şi mai mare.

„Mesajul meu pentru suporteri este să nu aibă aşteptări foarte mari, pentru că după aceea şi dezamăgirea poate fi şi mai mare. Deci să nu avem aşteptări, să fim echilibraţi, să fim alături de jucătorii echipei naţionale pentru că vor avea nevoie de susţinere cu siguranţă. Oricum, eu sunt convins că toţi suporterii care vor merge în Germania vor fi alături de naţională, pe care o vor încuraja aşa cum au făcut-o de multe ori şi în trecut”, a explicat el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.513 secunde