Simona Halep nu îşi revine. Constănţeanca nu ştie dacă va juca la Wimbledon

421
1
Simona Halep nu îşi revine. Constănţeanca nu ştie dacă va juca la Wimbledon - fond-hallep-1718026786.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a revenit pe teren în luna martie, dar nu a avut parte de întoarcerea pe care și-ar fi dorit-o, fiind măcinată de probleme medicale. Invitată la turneul de 250 de puncte de la Iași, Halep pare în acest moment departe de participare. De asemenea, Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, este incert, Simo având nevoie de un wild card din partea englezilor.

Simona Halep a scăpat de suspendarea primită în cazul de dopaj, iar în martie a revenit pe teren. Întoarcerea ei în circuit a fost umbrită de probleme medicale, care au împiedicat-o să joace foarte multe meciuri.

Recent, fostul lider WTA a oferit un interviu pentru Știrile Pro TV în care a vorbit, printre altele, despre viitoarele competiții la care va participa.

Daniel Dobre, directorul turneului de tenis Iaşi Open, care va trece în acest an de la categoria WTA 125 la WTA 250, şi care va avea loc în perioada 21-26 iulie la baza Ciric, a anunțat în urmă cu câteva zile că Simona Halep are un wild card pregătit pentru a putea să participe la competiţia din Moldova.

Chiar și așa, Halep pare în momentul de față mai aproape de a refuza invitația decât de a o onora, din dorința de a se recupera complet la genunchi. De asemenea, participarea lui Halep la Wimbledon rămâne una incertă, „Simo” având nevoie de o invitație din partea organizatorilor de la All England Club pentru a juca la Londra la începutul lunii iulie.

„Nu cred că voi juca. Momentan nu am decis absolut nimic. Trebuie să mă recuperez în totalitate cu genunchiul și să văd ce am de făcut”, a spus Halep pentru sursa citată mai sus, atunci când a fost întrebată despre participarea la Open Iași.

„Încă nu dau niciun răspuns clar, pentru că nu știu”, a mai spus Simo, făcând referirea la Wimbledon.

Halep a mai spus că, deși s-a antrenat destul de mult în timpul suspendării, nu a făcut față ritmului de joc din meci, resimțind faptul că a stat atât de mult timp departe de teren.

„Mă așteptam să fie greu, dar nu mă așteptam să fie atât de greu. Am stat totuși destul de mult, 18 luni, fără meci oficial și s-a resimțit. Chiar dacă eu m-am antrenat, nu am făcut față la meciurile cele mai înalte.

Am și jucat la Miami cu Badosa, unde a jucat foarte bine, dar încerc să mă recuperez. Am ceva probleme la genunchi, dar nu știu încă exact ce am de făcut și ce se întâmplă. Am de așteptat niște rezultate și după voi lua o decizie să văd ce fac și când revin”, a spus Simona Halep, care a vorbit și despre cât de serioasă este problema cu care se confruntă.

„Este gravă, pentru că se umflă. Am ceva lichid tot timpul după ce joc un meci oficial. Când joc la antrenamente nu am probleme, dar la meci oficial mă deranjează un pic. Doctorii spun că nu este atât de gravă, pentru că au fost multe lucruri mai grave decât acest gen de accidentare.

Trebuie să am răbdare că nu mai sunt nici așa de tânără. Totuși, articulațiile mele sunt uzate, după 20 de ani de sport, și trebuie să am răbdare”, a adăugat fostul lider mondial.

Comentează știrea

io dixit
10 iunie

poate ca-i timpul sa se retraga

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3192 secunde