Cosmin Gîrleanu a semnat cu TM Boxing şi a trecut la profesionişti

254
Cosmin Gîrleanu a semnat cu TM Boxing şi a trecut la profesionişti - 1-1667915979.jpg

Articole de la același autor

Unul dintre cei mai promiţători pugilişti români, Cosmin Gîrleanu, a semnat primul său contract de profesionist cu TM Boxing, din Mexic, ţară în care va pleca în curând pentru a începe pregătirile.

În vârstă de 23 ani, Gîrleanu a fost singurul reprezentant al României în turneul de box, la masculin, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020. Este multiplu campion naţional de cadeţi, juniori şi tineret, campion mondial şi vicecampion european de juniori şi medaliat cu argint la Europenele Under 22 din Rusia (2019).

Cosmin Gîrleanu este primul boxer non-mexican care semnează cu compania din America Latină, care, din 2013, se ocupă de descoperirea şi promovarea talentelor în vederea consacrării lor la profesionişti.

„Cred că este timpul potrivit să fac acest pas în cariera mea, mai ales că, pe plan naţional şi european, am demonstrat de ce sunt capabil. Am încredere că am luat o decizie potrivită şi sper ca, în scurt timp, să mă ridic la aşteptările celor care m-au contractat”, a declarat pugilistul român.

„Cosmin Gîrleanu este un talent excepţional şi faptul că a participat la cea mai recentă ediţia a Jocurilor Olimpice confirmă acest lucru. Deoarece luptă la o categorie mai mică, îi este greu să găsească concurenţă la nivelul său în Europa, aşa că TM Boxing îl va dezvolta în Mexic, unde, fără îndoială, este locul unde poate găsi cei mai mulţi adversari de calibru. Avem multe aşteptări de la el!”, a spus, la rândul său, Felipe Leon, directorul sportiv al TM Boxing.

Foto: Facebook / Cosmin Gîrleanu

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4419 secunde