CS Cleopatra țintește victoria contra Callatisului

431
CS Cleopatra țintește victoria contra Callatisului - rugbycleopatra26-1460049132.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Cleopatra Mamaia întâlnește duminică, 10 aprilie, de la ora 11, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul "Badea Cârțan", pe CSRTM Callatis Mangalia, în etapa a Vll-a a Campionatului Național juniori U16, zona Muntenia. 


Partida tur dintre cele două formații dobrogene s-a încheiat cu victoria rugbiștilor de la CS Cleopatra, la Mangalia, scor 24-17, la capătul unui meci foarte disputat. 


Președintele Cleopatrei se declară foarte optimist înaintea partidei cu mangalioții. 


"Meciul cu Mangalia nu va fi neapărat greu, ci mai degrabă un test înaintea adevăratelor confruntări pe care le vom avea, la București, cu CNAV, și cel de acasă, în derby-ul cu Steaua. Vom încerca să marcăm cât de mult putem, fiindcă nu concepem alt rezultat în afara victoriei cu punct bonus ofensiv", ne-a declarat președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan. 


La rândul său, antrenorul Victor Bezușcu încearcă să-și mențină ju-cătorii concentrați, cu picioarele pe pământ: "Îi cunoaștem destul de bine pe cei de la Mangalia, am avut un meci destul de greu cu ei în tur și observ că se prezintă într-o formă bună. Au pier-dut greu pe terenul propriu, scor 0-12, în fața Stelei și merită să fie respectați. Noi tratăm toate partidele cu maximă seriozitate și singurul nostru obiectiv este practicarea unui joc bun, implicit obținerea victoriei. Nu ne gândim la partida cu Steaua, vrem să luăm fiecare partidă în parte. Obiectivul nostru este să creștem în valoare până la turneul final, iar acolo să devenim campioni". 


Cealaltă partidă a etapei se va disputa pe stadionul "Ghencea", de la ora 12, unde Steaua va primi vizita celor de la CNAV. 


Clasament: 1. CS Cleopatra Mamaia (18 p), 2. CSA Steaua (15 p), 3. CS Metrorex (13 p), 4. CSRTM Callatis Mangalia (7 p), 5. CNAV (5 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4044 secunde