CS Farul a câștigat "Cupa Cetății Deva", ediția 2016

1157
CS Farul a câștigat

Articole de la același autor

În week-end-ul proaspăt încheiat, în Sala Sporturilor de la Deva a avut loc a XIX-a ediție a concursului de gimnastică aerobică denumit "Cupa Cetății", competiție organizată sub egida Federației Române de Gimnastică.

Competiția a reunit aproximativ 145 de sportivi legitimați la 11 cluburi din țara noastră și Republica Moldova, printre care și CS Farul Constanța și CSS 1 Constanța.

Cu 27 de sportivi în 21 de probe, Farul Constanța și-a demonstrat, încă o dată, superioritatea în această disciplină a gimnasticii, clasându-se detașat pe prima poziție în ierarhia cluburilor participante, cu un total de 141, 8 puncte ca urmare a reușitelor lui Mircea Zamfir, Ștefan Huștea, Andrei Popa, Eduard Costache, Leonard Manta, Vincențiu Răducanu, Alexandru Scînteie și a celorlalți componenți ai echipei constănțene pregătiți de antrenorii Cristiana Spînu, Cristina Dulgheroiu, Maria Fumea (Mircea Zamfir), coregrafa Nicoleta Dendiu și instructorul sportiv Nicoleta Avram. Pe locul doi s-a clasat CNS Cetate Deva (129 p), pe trei CSS Petroșani (117 p), iar CSS 1 Constanța s-a clasat pe locul 5 (65,2 p).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0904 secunde