Micile gimnaste de la CSS 1 și CS Farul, pe podiumul Campionatului Național

567
Micile gimnaste  de la CSS 1 și CS Farul, pe podiumul Campionatului Național - rezultate-1463497025.jpg

Articole de la același autor

La finele săptămânii trecute, la Buzău, a avut loc finala Campionatului Național la gimnastică artistică pentru junioare 3, nivelurile 1 și 2 (9-10 ani), competiție în care au fost angrenate peste 100 de sportive, printre care și micile gimnaste de la CS Farul Constanța, pregătite de antrenorii Carmen Traicu, Camelia Voinea, coregraf Gabriela Păun și instructor sportiv Alexandra Golo-gan, dar și sportivele de la CSS 1, antrenate de Petruța Marcu, Sorin Bechir, Cătălin Meran, Mădălina Hîrbu și coregrafa Mihaela Lintzmaier.

La nivelul 1, echipa CS Farul, compusă din Alexia Maneca, Erika Traicu și Andreea Câju, a obținut medalia de bronz, iar la individual compus, Alexia Maneca a terminat pe locul 5, Andreea Toma (CSS 1 Constanța), pe locul 9, Erika Traicu, pe locul 10 și Andreea Câju, pe locul 17.

În întrecerea pe aparate, constănțencele au obținut următoarele performanțe: sărituri: Erika Traicu - locul 3, Alexia Maneca - locul 6; paralele: Erika Traicu - locul 4, Alexia Maneca - locul 6; bârnă: Andreea Toma - locul 6; sol: Alexia Maneca - locul 3, Erika Traicu - locul 7.

La nivelul 2, gimnastele de la CSS 1, Nicoleta Popa, Andreea Preda, Evelina Oprea și Amalia Oprea, au încheiat competiția pe echipe pe ultima treaptă a podiumului, iar CS Farul (Gabriela Chețu, Anastasia Manole și Alexandra Duzi) s-a clasat pe locul 5.

Alte rezultate notabile în probele pe aparate: Amalia Petre (CSS 1) - locul 4 la sol, Alexandra Duzi (CS Farul) - locul 6 la bârnă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7012 secunde