CS Mangalia, în top la CN de lupte libere copii

294

Articole recomandate

Week-end-ul trecut, la Târgoviște, a avut loc finala Campionatului Național de lupte libere și greco romane, categoria copii 2, individual. La etapa finală s-au calificat sportivii de la CS Farul, la greco romane, CS Mangalia și Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", la lupte libere.

La lupte libere, elevii antrenorilor Marian Oancea și Cornel Trucmel, de la CS Mangalia, au reușit o adevărată performanță câștigând două titluri de campion, unul de vicecampion și o medalie de bronz. Constantin Manea (38 kg) a cucerit medalia de aur, la fel ca și Ana Pârvu (37 kg). Cosmin Bunduc (42 kg) a câștigat argintul, iar Ana Maria Predică (52 kg) s-a întors, acasă, cu bronzul. Datorită acestor sportivi, CS Mangalia s-a clasat pe locul al treilea al clasamentului pe medalii.

Tot la lupte libere, antrenorul Valentin Dobrin a participat cu șapte luptătoare, dintre care două au reușit să ajungă printre primii, pe locurile cinci Andreea Dumitrache (40 kg) și Elena Dragomir (52 kg). Și CS 23 August a obținut două medalii de bronz, prin Elena Ciucu (32 kg) și Nicușor Iordache (32 kg).

La finala de greco romane, Mădălin Năstase, antrenat de Vasile Dușu, a câștigat argintul la categoria 85 kg, iar Ștefan Dodiș, pregătit de Grigore Gheorghe, a obținut bronzul, la categoria 35 kg.

Andrei Savu, de la LPS, antrenor Ioan Giuglea, a câștigat locul II, la categoria 42 kg, în timp ce colegul său Ștefan Popa, care are doar o lună și o săptămână de antrenamente, s-a clasat pe locul V, fiind la prima sa finală de campionat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Septembrie 2014
Stire din Sport : Acțiuni de selecție, la lupte și box
Pagina a fost generata in 0.9241 secunde