Divizia A1 la volei feminin, etapa a 13-a

CS Medgidia a pierdut la mare luptă duelul cu CSM Târgovişte, campioana României

112
CS Medgidia a pierdut la mare luptă duelul cu CSM Târgovişte, campioana României - 1-1643023864.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia a fost învinsă, cu scorul de 2-3, de CSM Târgovişte, într-o partidă disputată la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, contând pentru etapa a 13-a a Diviziei A1.

Jucătoarele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began s-au luptat pentru fiecare minge, au ţinut aproape de campioana României în toate seturile şi ar fi putut chiar produce surpriza dacă-şi păstrau concentrarea pe finalul fiecărui act, în special în cel de-al treilea, care a cântărit foarte mult, ca moral, în economia jocului.

Oaspetele şi-au adjudecat primul set, 25-22, însă Medgidia a depăşit rapid şocul din debut şi a controlat cu autoritate setul secund, 25-15, egalând situaţia la general. CSM Târgovişte a preluat din nou conducerea, după ce a fost mai pragmatică pe finalul setului al treilea, 26-24, dar chiar şi aşa, constănţencele au găsit resurse pentru a câştiga setul patru, 25-23, astfel că soarta întâlnirii urma să se decisă în decisiv. Un decisiv în care gazdele au rămas fără energie şi inspiraţie, campioana României impunându-se cu 15-12.

De la CS Medgidia, s-au evidenţiat Ioana Baciu (31 p), Ramona Rus (20) şi Alexandra Trică (12), principalele realizatoare, în timp ce Darja Erzen, cu 28 de puncte, a fost MVP-ul echipei antrenate de Giovanni Caprara. Adriana Matei a contribuit cu 18 puncte, Leah Meyer cu 11, iar Rodica Buterez cu 10.

Voleibalistele constănţene se pregătesc acum pentru CEV Challenge Cup, unde vor da piept cu Tent Obrenovac, pe teren propriu.

Iată şi alte rezultate înregistrate în partide ale rundei: CS Dinamo Bucureşti - CSM Lugoj 3-1, CSO Voluntari - CS Rapid Bucureşti 3-0, CS U NTT Data Cluj - CS Ştiinţa Bacău 0-3.

În clasament, pe prima poziţie se menţine CSM Volei Alba-Blaj (35 puncte), urmată, în ordine, de CSM Târgovişte (33 p), CSO Voluntari (32 p), CS Medgidia (26 p) şi CS Rapid Bucureşti (23 p).

XXX

La rândul lor, în Campionatul Naţional, voleibalistele-cadete de la CS Medgidia au făcut un meci foarte bun în compania celor de la CSS 1 Constanţa, echipă pe care au învins-o cu scorul de 3-2, după o luptă acerbă la fileu.

Deşi a pierdut primul set la 18, Medgidia a revenit în al doilea şi l-a închis la aceeaşi bornă, 25-18. CSS 1 a replicat şi n-a vrut să se lase prea uşor, dar nici să schimbe scorul pe seturi şi l-a închis după acelaşi model, 25-18. A fost momentul în care Medgidia a accelerat şi a câştigat categoric setul al patrulea, 25-13, ducând meciul în decisiv. De aici, nimic nu le-a mai oprit pe voleibalistele antrenate de Elena Nanu, care şi-au adjudecat victoria după 15-7.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4219 secunde