Divizia A la handbal masculin, etapa a 14-a

CS Medgidia a răpus-o pe CS Dinamo II după un final tensionat de partidă

84
CS Medgidia a răpus-o pe CS Dinamo II după un final tensionat de partidă - 1-1671021841.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal CS Medgidia a învins-o dramatic, cu scorul de 33-32 (18-20), pe CS Dinamo Bucureşti II, la capătul unui meci care a avut toate ingredientele unui derby de zile mari, disputat la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul de pe malul Canalului, în cadrul etapei a 14-a a Diviziei A, Seria B.

Dinamoviştii au început mai bine partida şi au intrat cu avantaj de două goluri la cabine, însă Medgidia a restabilit egalitatea la patru minute după pauză, 21-21. „Panterele” au preluat iniţiativa, dar s-a mers umăr la umăr până în minutul 50, 30-29. Din acel moment, Dinamo a încercat din răsputeri să preia conducerea. A fost o luptă continuă, nervii fiind la cote maxime în ambele tabere. Andrei Mureşanu a fost nevoit să părăsească terenul, după două accidentări. Elevii lui Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga au continuat asediul la poarta „câinilor roşii”, care s-au apropiat la final la un singur gol, scor 33-32, creând mari emoţii echipei constănţene şi publicului prezent.

Scorul a rămas însă neschimbat, iar CS Medgidia termină anul en-fanfare, cu o victorie acerbă şi muncită.

„Eu cred că nu echipa a câştigat, ci aceşti oameni minunaţi care sunt mereu alături de noi. Promitem să aducem rezultate pentru acest oraş, care a demonstrat că are tot ce îi trebuie: performanţă şi condiţii speciale pentru performanţă”, a declarat antrenorul Ionuţ Deli-Iorga.

Aşadar, o nouă notă de 10 pentru suporterii Medgidiei, care, înainte de fluierul de start, au aruncat pe parchetul sălii numeroase jucării care vor ajunge la copiii nevoiaşi, implicându-se în campania echipei de handbal, „O jucărie pentru un zâmbet”.

XXX

În schimb, CSM Constanţa II a suferit o înfrângere la limită, scor 36-37 (15-16), în partida din deplasare cu HC Buzău II. Timp de 40 de minute, juniorii antrenaţi de Enis Murtaza au ţinut piept atacurilor buzoienilor, scor 23-23, însă finalul a fost dominat de gazde, care s-au impus la limită.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: CSM Alexandria - CSA Steaua Bucureşti II 46-26, CSU Piteşti - CSM Bucureşti II 41-40.

În clasament, lideră este CSM Alexandria (42 p), urmată, în ordine, de CS Medgidia (31 p), CSU Piteşti (27 p) şi CSM Bucureşti II (23 p).

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4508 secunde