Divizia A la handbal feminin, etapa a 11-a

CSU Neptun, înfrângere în faţa liderului CSU Ştiinţa Bucureşti

129
CSU Neptun, înfrângere în faţa liderului CSU Ştiinţa Bucureşti - 1-1670939769.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a fost învinsă, cu scorul de 28-32 (10-16), de CSU Ştiinţa Bucureşti, într-o partidă disputată la Sala Sporturilor, contând pentru etapa a 11-a a Diviziei A, Seria A.

Lidera ierarhiei a controlat în totalitate prima repriză şi a intrat la vestiare cu avantaj de şase goluri, însă, în partea a doua a jocului, formaţia antrenată de Lăcrămioara Ilie şi Enis Murtaza a evoluat cu mai mult curaj şi chiar a reuşit să egaleze, 28-28 (min. 55). Pe final, apărarea Ştiinţei a fost mult mai eficientă, bucureştencele impunându-se la patru goluri diferenţă.

Pentru CSU Neptun, au marcat: Daiana Milea 6, Daria Mihăilă 6, Mihaela Stănciulescu 5, Rebeca Gheorghe 5, Bianca Căldare 2, Dana Matei 2, Denisa Bari 1, Izabela Tilea 1. Au mai evoluat: Emanuela Ivaşcu, Claudia Nedelcu, Georgiana Tănase, Maria Calancea, Florina Popescu, Maria Ilie şi Bianca Bostan.

A fost ultimul meci pentru CSU Neptun în acest an din Divizia A, campionatul urmând să se reia odată cu returul, în data de 14 ianuarie, când echipa constănţeană va primi vizita Rapidului Bucureşti II.

În clasament, CSU Neptun ocupă locul cinci, cu 18 puncte, fără nicio şansă de promovare. Lideră autoritară este CSU Ştiinţa Bucureşti, cu maximum de puncte, 30.

Formaţia de pe litoral nu va intra însă în vacanţă, ci va mai evolua în acest final de an în Cupa României. Din păcate, vor lipsi pentru o perioadă, din cauza accidentărilor, trei jucătoare importante: Andreea Pintilie, Ariana Cercel şi Ştefania Surducan.

Foto: Facebook / CSU Neptun Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5125 secunde