CS Năvodari, performanță remarcabilă la turneul de rugby 7 de la Belgrad

249

Articole de la același autor

CS Năvodari a avut o evoluție onorabilă la turneul Belgrade Winner Rugby Tournament, unde s-a clasat pe locul al doilea. La competiție, au participat șase echipe - trei formații de club și trei reprezentative, împărțite în două grupe. 


CS Năvodari a învins în grupă echipa gazdă Rad Mozzart, scor 29-7, și repr-zentativa Serbiei, scor 5-0, iar în semi-finale, năvodărenii au dispus de repre-zentativa Bosniei, scor 38-7. În finală, echipa dobrogeană a fost învinsă de repre-zentativa Croației, scor 7-25. Antrenorii Cristian Husea și Cornel Suciu sunt mulțumiți și mândri de echipa lor.
 
"Nu a fost ușor! Au fost echipe foarte bune. Ne mulțumim și cu locul al doilea. Este un pas înainte față de anul trecut, poate la anul vom ajunge pe primul loc. Am plecat de acolo cu capul sus", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cristian Husea. 


Clasamentul turneului a fost următorul: 1. Croația 7’s, 2. CS Năvodari, 3. Serbia 7’s, 4. Gladiators Bosnia, 5. Rad Mozzart Serbia, 6. Vojvodina. 


O parte din jucătorii clubului năvodărean au participat, în aceeași perioadă, la prima etapă a Campionatului Național de rugby 7, desfășurată la Galați, unde de asemenea au participat șase echipe. CS Năvodari s-a clasat pe ultimul loc, cu șapte puncte. 


"Mai sunt trei etape în campionat și sunt sigur că vom recupera", a spus Cristian Husea. 


Clasamentul primei etape a fost următorul: 1. Galați (17 p), 2. Iași (15 p), 3. CSM U23 București (14 p), 4. Bârlad (12 p), 5. Buzău (11 p), 6. CS Năvodari (7 p). 


A doua etapă a Campionatului Național de rugby 7 se va disputa, la sfârșitul acestei săptămâni, la Buzău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.595 secunde