CS Năvodari vrea trofeul "Belgrad Winner Rugby Tournament"

139
CS Năvodari vrea trofeul

Articole de la același autor

Rugbiștii de la CS Năvodari vor participa la două competiții, în acest week-end: una la Galați și alta în Belgrad. 


La Belgrad, se organizează turneul internațional "Belgrad Winner Rugby Tournament", unde, anul trecut, echipa dobrogeană s-a clasat pe locul al treilea. De data aceasta, năvodărenii speră la primul loc. CS Năvodari va pleca cu un lot format din 20 de sportivi, condus de antrenorii Cristian Husea și Cornel Suciu. 


La Galați, va avea loc prima etapă a Campionatului Național de rugby 7 pentru seniori, unde participă șase echipe. CS Năvodari se află în prima grupă, alături de RC Stejarul Buzău și CS Politehnica Iași, iar în cea de-a doua grupă, se află CSM U23 București, RC Bârlad și RCM Galați. Echipa dobrogeană va fi formată din 11 jucători, însoțiți de Virgil Năstase, preparator fizic. 


"Avem un lot numeros și ne-am permis să ne împărțim pentru ambele competiții. Având în vedere faptul că vom mai avea alte trei etape în Campionatul Național de rugby 7, am ales să ne ducem cu o delegație mai mare în Belgrad. Încă nu ne cunoaștem adversarii, dar ne așteptăm la echipe puternice de club și reprezentative naționale, așa cum a fost și anul trecut", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Husea. 


CS Năvodari a plecat, aseară, spre Belgrad.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4261 secunde