Pentru al treilea an consecutiv

CS Tae Keon Hârșova, câștigătoarea Cupei României

2415
Clubul Sportiv Tae Keon Hârșova a dat lovitura la cea de-a zecea ediție a Cupei României la Taekwondo WTF, competiție găzduită, timp de trei zile, de orașul Târgu Mureș. Gruparea dobrogeană a trimis în concurs 30 de sportivi (zece copii, 13 cadeți, șase juniori și un senior), iar dintre aceștia, 25 au urcat pe podium, de 15 ori chiar pe cea mai înaltă treaptă.
În clasamentul pe categorii de vârstă, clubul din Hârșova s-a clasat pe locul întâi la categoria cadeți și pe locul doi la secțiunile copii și juniori. Drept urmare, în ierarhia generală CS Tae Keon a ocupat prima poziție, câștigând totodată și trofeul Cupei României.
Dintre sportivii remarcați, îi amintim pe Ștefania Stan (cadetă, -41kg, desemnată cea mai bună luptătoare din competiție la categoria sa), Mihai Chioc (copii, -25 kg), Claudia Alexandra Trașcă (copii, -30 kg), Maria-Adina Aiftincăi (cadeți, -35 kg), Teodor-Gabriel Ifrim (cadeți, -41 kg), Andreea Oancea (cadeți, -44 kg), Monica Vrăbiescu (cadeți, -59 kg), Ion-Gabriel Stamate (juniori, -45 kg), Adrian-Florin Stalide (juniori, -68 kg), Marian-Ionuț Dogaru (juniori, -51 kg) sau Iulia Chiru (juniori, -46 kg).
"Vreau să îi felicit pe sportivi, dar și pe instructorul lor, Viorel-Răducan Cheval, pentru această performanță remarcabilă.
Au muncit foarte mult pentru medalii, ore și ore de antrenament. Subliniez un amănunt foarte important: este pentru a treia oară consecutiv când clubul nostru câștigă acest trofeu, după succesele din 2007 și 2008", a declarat președintele CS Tae Keon, Zainea Mircică.
***
Tot la Târgu Mureș, după terminarea întrecerilor Cupei României, a avut loc și primul Campionat Național de Poomse la Taek-wondo WTF. CS Tae Keon Hârșova a fost reprezentată de zece sportivi în probele individuale și de două perechi, la feminin. 
Rezultatele au fost, din nou, foarte bune: Claudia-Gabriela Cheval - locul I și diplomă pentru cel mai tehnic sportiv al campionatului la secțiunea cadeți feminin; I. G. Stamate - locul I și diplomă pentru cel mai tehnic junior al campionatului; Mihaela Micu - locul I și diplomă pentru cea mai tehnică junioară a campionatului. De asemenea, în clasamentul pe perechi, fetele de la CS Tae Keon, Claudia-Gabriela Cheval și Ștefania Stan, s-au clasat pe primul loc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0738 secunde