În week-end, la Complexul Cleopatra din Mamaia

Cupa 1 Decembrie la șah, ediția a XIII-a

1831
Cupa 1 Decembrie la șah, ediția a XIII-a - 73fd522fcee11dc485a4147399cf4cb3.jpg
Sâmbătă și duminică, la Complexul Cleopatra din Mamaia, se desfășoară între-cerile celei de-a XIII-a ediții ale Cupei 1 Decembrie la șah, o competiție de tradiție a Constanței, la care sunt invitați atât jucători legitimați, cât și simpli pasionați ai sportului minții.
"Am conceput un turneu Open, în care amatorii au ocazia să-i facă mat pe profesioniști. Anul acesta, participă aproximativ 100 de șahiști, de la copii până la pensionari, campioni județeni, campioni naționali, dar și constănțeni care practică șahul doar de plăcere, la mesele din parcuri. Sperăm ca totul să iasă bine, ne dorim un concurs puternic și fie ca cel mai bun să câștige", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Fondul total de premiere al turneului este de 3.000 de lei, bani oferiți de DSJ Constanța și clubul organizator, pentru campioni fiind pregătite și cupe, și diplome. Festivitatea de premiere va avea loc duminică, de la ora 15.00, la eveniment fiind așteptată și Elena Frîncu, directorul coordonator al DSJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1472 secunde