CSU Neptun continuă "săptămâna de foc": trei meciuri în șapte zile!

407
1
CSU Neptun continuă
Echipa de handbal feminin CSU Neptun Constanța își continuă programul competițional intens din această săptămână. După ultima victorie, de duminica trecută, la Piatra Neamț, formația antrenată de Ion Crăciun și Florin Cazan va mai susține încă două meciuri, până duminică, 14 octombrie, totalizând trei partide jucate într-o singură săptămână! 
Astfel, constănțencele se pregă-tesc să primească, mâine, vizita bucureștencelor de la Spartac. Meciul, programat inițial de la ora 17.00, se va desfășura cu începere de la ora 14.00, datorită progra-mului încărcat de la Sala Sporturilor. Conform site-ului Federației Române de Handbal, meciul dintre CSU Neptun și Spartac București va fi arbitrat de cuplul gălățean Daniel Basso / Florin Tufan. 
Odată trecut jocul cu Spartac, "universitarele" nu vor avea prea mult timp de odihnă, urmând să se deplaseze la București, unde, duminică, de la ora 13.00, este programat derby-ul cu ASC Șc. 181. După disputarea a patru etape, cele două echipe sunt singu-rele care au acumulat maximum de puncte și se anunță principalele candidate la câștigarea seriei și promovarea în Liga Națională. Dată fiind importanța jocului, FRH a decis să delege un cuplu de arbitri experimentat, format din piteștenii Valentin Călina și Claudiu Belean. 


Comentează știrea

SPORT
10 octombrie 2012
SPORT

http://www.bilete-deavion.ro/ http://www.sportscouting.ro/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9505 secunde