Preliminariile CE 2014

Șase handbaliști de la HCM Constanța, selecționați pentru meciurile cu Islanda și Slovenia

467
1
Șase handbaliști de la HCM Constanța, selecționați pentru meciurile cu Islanda și Slovenia - handbalhcm52-1349806307.jpg

Articole de la același autor

Selecționerul naționalei de handbal masculin, Eliodor Voica, a anunțat, ieri, lotul României pentru primele două meciuri din preliminariile Campiona-tului European din 2014, pe listă figurând și șase jucători de la HCM Constanța.


Lotul pentru cele două meciuri: Popescu (HCM Constanța), Ciobanu, Irimuș - portari; Sabou, Șimicu, Csepreghi, Criciotoiu, Sadoveac (toți HCM Constanța), Fenici, Rotaru, Mureșan, Ghiță, Acatrinei, Ghionea, Novanc, Huba Talas, Iancu, Dospinescu, Păiuș, Ramba - jucători de câmp. 
Eliodor Voica consideră că meciurile din preliminarii, cu Slovenia și Islanda, vor fi foarte dificile și că cele două formații sunt favoritele grupei. 
"Ne duelăm cu adversare din primul eșalon mondial - Slovenia, locul șase la Europene, și Islanda, participantă la Jocurile Olimpice. Consider că sunt favoritele grupei noastre. Să nu se înțeleagă greșit, nu mergem în aceste preliminarii ca mieii la tăiere, dar trebuie să fim realiști", a spus Eliodor Voica. 
Reunirea echipei este programată pentru data de 24 octombrie. După câteva zile de antrenamente, repre-zentativa se va deplasa în Slovenia, pentru meciul de debut din grupa a 6-a a preliminariilor, în 31 octombrie. La Piatra Neamț se va juca și primul meci de pe teren propriu, cu Islanda, în 4 noiembrie. Restul partidelor din grupă sunt programate în 2013, primul cu Belarus, în 3-4 aprilie. 
Preliminariile se vor încheia în 16 iunie, primele două clasate din fiecare dintre cele șapte grupe obținând calificarea la turneul final, plus o echipă de pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament, din toate grupele. 


Comentează știrea

SPORT
10 octombrie 2012
SPORT

http://www.sportscouting.ro/ http://www.bilete-deavion.ro/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4723 secunde