Cupa Mărțișorului la șah și-a desemnat câștigătorii

1127
3
Cupa Mărțișorului la șah și-a desemnat câștigătorii - martisor-1457460840.jpg

Articole de la același autor

În data de 6 martie, la Constanța, a avut loc competiția de șah denumită Cupa Mărțișorului, organizată de Asociația Club Sportiv Fianchetto. La acest concurs, au luat parte 50 de copii, fiind împărțiți în două categorii: copii și juniori. Pe parcursul celor cinci runde desfășurate, micuții șahiști și-au demonstrat abilitățile strategice și și-au pus în valoare cunoștințele acumulate, în speranța obținerii unui loc pe podium. 


La finalul activității, arbitrii Iulian Mihailov și Anca Petcu au recompensat cu diplome, medalii și cupe cele mai bune rezultate. 


Categoria copii, clasament general: Câștigător Matei Beldan (Școala de Șah pentru Copii cu Anca); copii sub 6 ani: 1. Sebastian Rădulescu (Școala de Șah pentru Copii cu Anca), 2. Ștefan Satmari (ACS Fianchetto), 3. Andrei Trofimov (Școala de Șah pentru Copii cu Anca); copii sub 7 ani: 1. Ovidiu Șerban (ACS Fianchetto), 2. Mateo Munteanu (ACS Fianchetto), 3. Allen Zaharia (Școala de Șah pentru Copii cu Anca); copii sub 8 ani: 1. Mircea Cazan (Școala de Șah pentru Copii cu Anca), 2. Andrei Soare (Școala de Șah pentru Copii cu Anca), 3. Edvin Ghienescu (ACS Fianchetto); categoria junior - 1. David Ștefan (ACS Fianchetto), 2. Gabriel Dima (ACS Fianchetto), 3. Luca Danca (ACS Fianchetto), fete 8 ani: câștigătoare Ilinca Criveanu (ACS Fianchetto), băieți 8 ani: câștigător Mihai Andrei (Școala de Șah pentru Copii cu Anca), fete 10 ani: câștigătoare Teodora Dima Gavrilă (ACS Fianchetto), băieți 10 ani: câștigător Angelo Costea (Școala de Șah pentru Copii cu Anca).


Comentează știrea

Karpov
9 martie 2016
sah

Julius toata lumea stie ca la turneul de la Eforie Nord, la o partida ai jucat foarte multe mutari ....cu DOUA DAME in minus!?. Care a fost planul tau de joc, avand un asemenea devavantaj material?

Julius
9 martie 2016
...mat

D-le Pavlov va rog sa nu imi mai puneti intrebari care nu le inteleg.

Răspuns la: sah
Adăugat de : Karpov, 9 martie 2016
Julius toata lumea stie ca la turneul de la Eforie Nord, la o partida ai jucat foarte multe mutari ....cu DOUA DAME in minus!?. Care a fost planul...
Kasparov
11 martie 2016
pat

Ai jucat mai multe mutari ....cu DOUA DAME in minus??? Handicapatule!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : CUPA "1 DECEMBRIE" la ȘAH, azi
Pagina a fost generata in 0.3522 secunde