Cupa României la oină începe, astăzi, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra"

194
Cupa României la oină începe, astăzi, pe stadionul

Articole de la același autor

Astăzi, la ora 8.30, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", va avea loc festivitatea oficială de deschidere a întrecerilor Cupei României la oină 2015. La ediția din acest an, participă următoarele echipe: ACS Frontiera Tomis Constanța, ACS Straja București, CS Biruința Gherăești (Neamț), CS Brigada Gherăești (Neamț), CS Univest Arad, CS Politehnica Cluj, CS Stejarul Pârcovaci (Iași), CS Energia Râmnicelu (Buzău) și CS Victoria Surdila Greci (Brăila).

Meciurile din grupe se vor disputa astăzi, până la ora 13.00. După o pauză, partidele vor fi reluate la ora 16.30. Mâine, se vor juca semifinalele și finalele.

"Sperăm ca publicul să vină și să susțină echipa constănțeană, căci, anul trecut, Frontiera a fost câștigătoarea și ne dorim ca și în acest an să rămână cupa la Constanța", a declarat președintele Federației Române de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre.

Duminică, oina se va muta pe plaja "Cazino" din Mamaia, unde va avea loc Campionatul Național de oină pe plajă pentru seniori.

Competițiile sunt organizate de Federația Română de Oină, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, ACS Frontiera Tomis Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, CS Cleopatra Mamaia și Asociația Județeană de Oină Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.938 secunde