CS Cleopatra Mamaia dă startul stagiunii sporturilor de vară

186
2
CS Cleopatra Mamaia dă startul stagiunii sporturilor de vară - ovalrugbybeach13-1434997932.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, CS Cleopatra Mamaia va da startul ediției a șasea a competiției Oval 5 Beach Rugby. Ca și în edițiile trecute, organizatorii așteaptă un număr aproximativ de 15 cluburi din țară, probabil cu câte două echipe. 


Turneul se adresează juniorilor, dar va avea loc și un meci de old boys. Partidele se vor disputa, vineri, sâmbătă și duminică, pe plaja "Cazino" din Mamaia. 


"Este vorba despre un eveniment care a devenit deja de tradiție, care este important din mai multe puncte de vedere. În primul rând, asigură o continuitate în pregătire sportivilor, prin această competiție de vară. Apoi, este o bună propagandă făcută pentru rugby, într-un spațiu deschis atât constănțenilor, cât mai ales turiștilor. Nu în ultimul rând, le oferim copiilor ocazia să participe la un turneu la Constanța, iar mulți dintre copii sunt pentru prima dată la mare", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


Până la startul turneului Oval 5 Beach Rugby, tot pe plaja "Cazino", miercuri și joi, vor avea loc partidele primei ediții a Cupei Cleopatra la mini-rugby. 


Aseară, la sediul clubului din Mamaia, a avut loc ședința tehnică a turneului. Cu mai multe detalii vom reveni în ediția de mâine.


Comentează știrea

gioni
23 iunie 2015
copii

sunt asteptati la aceasta frumoasa competitie peste 1500 de participanti , competitie care va concura serios cu turneul open r7 din ibiza care se desfasoara in acest weekend. "Recunosc ca ma simt onorat sa adun atatia copii la un asemenea eveniment de o asemenea anvergura, CS cleopatra este si va fi emblema litoralului in rugby" - ne a declarat parintele rugbyului constantean V. Chirondojan

marian delcea
30 iunie 2015
cupa!

un eveniment inedit unde au participat peste 1200 de copii din toate colturile lumii (dupa cum ne a declarat organizatorul), dar dupa cum se vede in tribune in ultima zi au ramas cam 120 de copii cu tot cu cei care s au ocupat de sonorizare si entertainement. acest fapt nu reprezinta o problema atata timp cat 80% din echipe au avut masa asigurata (din finantare proprie) la autoservirea cleopatra (n.r. acum 2 ani 30 de copii au avut probleme digestive) . printre altele de mentionat faptul ca organizatorul , cu toate ca a depus eforturi disperate in aduce cei 1200 de copii la competitie, nu a reusit sa acopere cheltuielile fata de cei care s-au ocupat de buna desfasurare a competitiei , incepand de la sonorizare continuand cu ambulanta terminand cu arbitrii observatori. felicitari pentru organizare, pentru profitul urias dar e bine cat esti in viata sa platesti datoriile fata de terti. succes fostilor jucatori de u19 de la cs cleopatra care deja se pregatesc sa plece la echipe de top din romania.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5038 secunde