Divizia Națională de rugby juniori U19

CS Cleopatra, calificare en-fanfare în finala campionatului

161
CS Cleopatra, calificare en-fanfare în finala campionatului - cscleopatra-1433178093.jpg

Articole de la același autor

CS Cleopatra a trecut ca un tăvălug peste LPS Focșani, în meciul contând pentru semifinalele Campionatului Național de rugby juniori U19. Duminică, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra", echipa constănțeană a învins Focșaniul cu un scor astronomic, 88-0. 


Constănțenii porneau cu prima șansă în această confruntare, însă nu se așteptau ca misiunea lor să fie atât de ușoară. 


"Ne așteptam ca adversarii să opună mai multă rezistență. Nu știu dacă un adversar atât de slab este bun înainte de finală. Credeam ca măcar în semifinală să lupte. Probabil și-au dat seama că nu au nicio șansă", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul principal Radu Nicolae Mocanu. 


Jucătorii constănțeni au avut ocazia să facă o repetiție generală, înainte de marea finală. În cealaltă semifinală, din informațiile furnizate de către președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, Steaua a învins pe CSS Bârlad, scor 41-19. 


"Scorul putea să fie și mai mare, dar băieții au lăsat-o mai moale în a doua repriză. A fost un fel de antrenament al căpitanului, unul foarte reușit. Noi ne vom pregăti toată săptămâna. Pregătirea o vom face la ora 19.00, aceeași la care vom disputa și meciul final cu Steaua, pentru a ne obișnui cu condițiile. Era de așteptat că finala se va disputa între noi și Steaua, căci acestea sunt echipele de top", a mai spus președintele Vasile Chirondojan. 


Nu este prima finală pe care cele două grupări o dispută. Anul trecut, în ultimul act al campionatului U18, CS Cleopatra a învins Steaua, dar anul acesta, echipa bucureșteană a făcut câteva modificări. 


"Anul acesta, Steaua s-a unit cu echipa de pe locul III de anul trecut, Flamingo, și au mai crescut în valoare. Foarte important este faptul că nu avem accidentări. Am rulat întreg lotul în această semifinală și suntem cu toții pregătiți de confruntarea finală", a mai adăugat antrenorul. 


Ultima partidă a Campionatului Național U19 se va disputa sâmbătă, de la ora 19.30, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București. Conducerea clubului a decis ca echipa să facă deplasarea în ziua meciului. 


Titlul de campioană la U19 ar fi cel de-al doilea cucerit de CS Cleopatra în acest an, după cel de la rugby 7. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.472 secunde