Divizia Națională de rugby juniori U19

CS Cleopatra, repetiție generală înaintea marii finale

298
CS Cleopatra, repetiție generală înaintea marii finale - diviziacleopatra-1432664732.jpg

Articole de la același autor

Iubitorii sportului cu ba-lonul oval sunt invitați, duminică, 31 mai, de la ora 17.00, pe stadionul "Con-structorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", unde va avea loc partida dintre CS Cleopatra Mamaia și LPS Focșani, contând pentru semifinalele Diviziei Naționale de rugby juniori U19. 


Meciul este de 1 solist. Echipa gazdă a terminat pe primul loc sezonul regulat, cu 55 de puncte, unul mai mult decât ocupanta poziției secunde, CSA CSS Steaua București, în timp ce Foc-șaniul este o formație de pluton. 


"Folosim semifinala cu LPS Focșani drept antrenament în vederea marii finale, în care, mai mult ca sigur, vom înfrunta pe Steaua. Tot lotul este valid, jucătorii sunt pregătiți să facă un meci bun și totodată repetiția generală premergătoare finalei. Îi invităm, și pe această cale, pe iubitorii rugby-ului constănțean, să vină la stadion și să se bucure de un spectacol sportiv de calitate", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


În cealaltă semifinală, față în față se vor afla ocupantele locurilor doi și trei din sezonul regulat, CSA CSS Steaua, respectiv CSS Bârlad. 


Marea finală a campio-natului este programată în data de 6 iunie, în nocturnă, de la ora 19.30, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Bucu-rești. Favorite pentru califica-rea în acest joc, decisiv pentru trofeu, sunt CS Cleopatra și Steaua, care au demonstrat că sunt cele mai bune echipe din campionat. Cleopatra are drept principal atu forța ofensivă (685 de puncte marcate, cele mai multe din actuala stagiune), în timp ce Steaua știe să se apere ermetic, încasând doar 57 de puncte (dintre care 33 doar de la Cleopatra: 27 la Constanța și 6 la București). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Sport : Rugby: CS Cleopatra a învins CNAV
Pagina a fost generata in 1.0536 secunde