Divizia Națională de rugby juniori U19

Cleopatra s-a impus în derby-ul cu Steaua. Ne revedem în finală!

454
Cleopatra s-a impus în derby-ul cu Steaua. Ne revedem în finală! - cleopatra11-1431876765.jpg

Articole de la același autor

CS Cleopatra Mamaia va termina sezonul regulat al Diviziei Naționale de rugby juniori U19 pe prima poziție. Echipa constănțeană
s-a impus în fața Stelei și privește cu încredere către fazele superioare
ale competiției. 


Foarte mulți iubitori ai sportului cu balonul oval au venit, sâmbătă după-amiază, în tribunele sta-dionului "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", pentru a susține echipa gazdă în derby-ul cu CSA CSS Steaua București, contând pentru etapa a 13-a de campionat. Și nu au regretat alegerea făcută, pentru că spectacolul sportiv oferit de cele două formații a fost unul de calitate. 


Victoria a revenit Cleopatrei, cu scorul de 27-14 (17-7), trupa antrenată de Radu Nicolae Mocanu și Victor Bezușcu adjudecându-și și punctul bonus ofensiv. Constănțenii au fost net superiori pe înaintare, marcând cele patru eseuri grație forței din grămadă. 


"Am obținut o victorie muncită, foarte importantă. Astăzi, am dovedit că suntem mai buni decât Steaua, principala noastră contracandidată în bătălia pentru titlul național. Am luat și punctul bonus și ne-am asigurat primul loc în clasament. Avem liber în etapa viitoare și vom pregătit astfel, în amă-nunt, meciul din semi-finale, în care vom înfrunta pe LPS Focșani. 


Pentru noi, va fi ultima verificare înainte de marea finală, în care mai mult ca sigur o vom reîntâlni pe Steaua", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


Tot în cadrul aceleiași runde, CSS Bârlad a reușit o victorie la scor "astronomic", 150-3, în deplasare, în fața celor de la CSM Câmpia Turzii. Partida CSS Gura Hu-morului - LPS Focșani se va disputa mâine. 


Etapa viitoare (23/24 mai), CS Cleopatra stă, jocurile fiind CSS Gura Humorului - CSA CSS Steaua, LPS Focșani - CSM Câmpia Turzii și CSS Bârlad - CNAV. 


Clasament: 1. CS Cleopatra (55 p), 2. CSA CSS Steaua (49 p), 3. CSS Bârlad (34 p), 4. LPS Focșani (18 p). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Sport : Rugby: CS Cleopatra a învins CNAV
Pagina a fost generata in 1.2078 secunde