Președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, despre semifinala de duminică:

"Respectăm Focșaniul, dar vom învinge!"

229

Articole de la același autor

Mare meci mare, duminică, 31 mai, de la ora 17.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", unde campioana CS Cleopatra promite un spectacol atractiv și o victorie în disputa cu LPS Focșani.

Încet-încet, ediția 2014/2015 a Campionatului Național de rugby juniori U19 se apropie de final. După jocurile din sezonul regulat, s-a ajuns în faza semifinalelor, iar una dintre protagoniste este CS Cleopatra Mamaia.

Duminică, echipa constănțeană primește vizita celor de la LPS Focșani, în penultimul act al stagiunii, iar victoria este cuvântul de ordine.

"Vom folosi acest joc drept repetiția generală înainte de finala campionatului. Nu ne subestimăm adversarii, respectăm formația din Focșani, însă nu există altă variantă decât victoria noastră. Avem de apărat titlul de campioană cucerit anul trecut și avem forța de a ne îndeplini obiectivul. Nu avem probleme de lot, toți jucătorii sunt pregătiți și conectați la importanța acestei partide. Vrem să oferim suporterilor constănțeni, pe care îi așteptăm la stadion în număr cât mai mare, un joc spectaculos, cu multe eseuri. Acest nucleu de sportivi crescuți în curtea noastră reprezintă viitorul rugby-ului constănțean, care vedeți în ce stare a ajuns la nivel de seniori (n.r. - de RCJ Farul s-a ales, previzibil, praful!)", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

Litera regulamentului va fi aplicată de o brigadă de arbitri din București: Bogdan Milița, Alexandru Nițulescu, Victor Ioniță.

v v v

În cealaltă semifinală, adversare vor fi CSA CSS Steaua București și CSS Bârlad. Învingătoarele din semifinale vor disputa finala mare, iar învinsele, finala mică, ambele jocuri fiind programate, în data de 6 iunie, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București.

Favorite certe pentru calificarea în marea finală sunt Cleopatra (campioana en-titre) și Steaua. În sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit frățește victoriile, fiecare fructificând avantajul terenului propriu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0676 secunde