Divizia A1 la volei masculin

CVM Tomis, antrenament sub Pietricica pentru "aventura Paris"

106
CVM Tomis, antrenament  sub Pietricica pentru

Articole de la același autor

CVM Tomis Constanța a câștigat, cu scorul de 3-1 (25-19, 23-25, 25-21, 26-24), partida cu LPS Piatra Neamț, susținută sâmbătă, în deplasare, în cadrul etapei a 21-a a Diviziei A1 la volei masculin. Implicată pe mai multe fronturi, cel continental fiind cel mai important, echipa antrenată de bulgarul Martin Stoev a forțat exact cât a trebuit pentru a lua toate punctele de sub Pietricica. 
În celelalte meciuri ale rundei, s-au înregistrat următoarele rezultate: Dinamo București - Arcada Galați 3-0, CSM Agronomia București - Unirea Dej 0-3, SCM U Craiova - Phoenix Șimleu Silvaniei 3-0, ACS Volei Municipal Zalău - Știința Explorări Baia Mare 1-3. 
Universitatea Cluj a stat. 
Aflată pe prima poziție în clasament, pe care nu o mai poate pierde până la finele sezonului regulat, CVM Tomis va susține, săptămâna aceasta, "dubla" cu Paris Volley, din semifinalele Cupei CEV. Manșa întâi are loc mâine, de la ora 21.00, în capitala Franței, iar returul - duminică, 2 martie, de la ora 18.00, la Constanța. 
v v v
Aseară, la sala "Tomis", CVM Tomis a disputat și restanța cu SCM U Craiova, din etapa a 18-a a DA1, campioana României aliniind o formulă de echipă având în componență juniori sau jucători mai puțin folosiți în actuala ediție de campionat. Meciul s-a terminat după închiderea ediției. Victoria a revenit formației din Craiova cu scorul de 3-1.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis, "bombardament" sub Pietricica
Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis, la un pas de semifinale
Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Stire din Sport : CVM Tomis, meciul-meciurilor la Zalău
Pagina a fost generata in 0.3648 secunde