Dans / Primul curs de Dans cu Bebici din Constanţa. Participarea este gratuită!

280
Dans / Primul curs de Dans cu Bebici din Constanţa. Participarea este gratuită! - 1-1651825537.jpg

Articole de la același autor

Luna aceasta, mai precis în data de 17 mai, de la ora 10.00, la sediul Total Art.Movement.People, din strada Călugăreni nr. 22 din Constanţa, iubitoarele dansului au parte de o surpriză. Astfel, ele sunt invitate să participe, alături bebeluşii lor, la primul astfel de curs organizat pe litoral.

„Ai un bebeluș de minim trei lunițe și cauți activități frumoase de a petrece timp împreună?

Pe 17 mai, primul curs de Dans cu Bebici din Constanţa te așteaptă cu brațele deschise să descoperi bucuria dansului în doi. Împreună cu bebelușul tău, aflat în siguranță în sistemul de purtare, te vei bucura de piese frumoase, mișcări confortabile și o comunitate extrem de primitoare!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Alături de participante, vor fi prezente, la fiecare pas, Bianca Mîrșu - instructor atestat babywearing dance și Cleopatra Tudorache - consultant certificat de babywearing.

„La începutul sesiunii, se vor învăţa regulile de bază şi de siguranţă a purtării bebicului în sistem, şi cum să facem din asta o plăcere.

Continuăm în a afla beneficiile dansului, atât pentru dezvoltarea psiho-emoțională a bebicului, cât şi pentru starea de bine a purtătorului. Și încheiem, bineînțeles cu o porție sănătoasă și binemeritată de dans!”, au mai explicat reprezentanţii Total Art.Movement.People.

Foarte important: participare la eveniment este gratuită. Rezervările se fac telefonic, la numărul 0720.752.927.

Mai multe informații pe pagina de facebook: Dans cu Bebici Constanta.

Foto: Facebook / Dans cu Bebici Constanta 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.299 secunde