De la agonie la extaz! Voleibalistele de la CSM Constanţa au revenit incredibil şi s-au impus cu Corona Braşov

24436
De la agonie la extaz! Voleibalistele de la CSM Constanţa au revenit incredibil şi s-au impus cu Corona Braşov - volei-constanta-1697462314.jpg

Articole de la același autor

Marea a pus stăpânire pe munte! CSM Constanța salvează minge de meci la 0-2 și șochează Brașovul! Fetele antrenate de Voinea Florin și Radu Began au reînviat când nimic nu mai părea posibil și au obținut a doua victorie în două meciuri în Divizia A1, scor 3-2 (25-27, 20-25, 28-26, 25-16, 15-11) cu CSM Corona Brașov! După 10 ani de zile, Sala Sporturilor a trăit din nou emoția meciurilor din voleiul feminin al Diviziei A1!

Cu probleme la preluare în primele două seturi, Constanței i-a fost greu să-și găsească suflul pe atac, iar CSM Corona Brașov a dominat ostilitățile, însă Constanța nu s-a dat bătută. La 0-2 pentru Brașov, oaspetele au avut minge de meci însă a fost anulată de atacul reușit al lui Fine Greisy. A fost un set trei disputat, cu puncte importante realizat de Petrova și pe final încheiat pe serviciul Biancăi Grama la capătul punctului 54 (28-26), jucătoare care a realizat pentru Constanţa cele mai multe puncte din blocaj, 4.

Setul patru a fost unul dominat categoric de Constanța, 25-16, cu o coordonare impecabilă a Alexandrei Spînoche și atacuri care au adus puncte importante prin Petrova, Grama, Coman și Greisy, ajutate de o recepție foarte bună a liberoului Skarleta Jancova.

În setul decisiv Brașov a condus cu 4-1 în debut, Constanța a alergat după egalare, izbutind-o la punctul 6, iar după punctul 8 au pus presiune pe brașovence care au greșit neforțat o serie de mingi ușoare la coordonare iar atacul cubanezei Greisy a pus capăt unui joc care s-a întins pe durata a 3 ore!

Principala realizatoare, Greisy, a reușit 27 de puncte! Petrova 12 puncte (21 de preluări, 46% pozitive), Grama 10p, Coman 10p, Spînoche 6p, Iancu 5p, Manolachi 3p, Puică 1p, Jancova (17 preluări, 53% pozitive, 29% excelente) - libero, Știrbu, Vilău și Cucu au pus și ele umărul la cea de-a doua victorie din acest sezon. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0437 secunde