De râsul curcilor: scor ținut "pe degete" la finala Ligii Campionilor!

3576
Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a ratat câștigarea Ligii Campionilor, după ce a pierdut, sâmbătă seară, și meciul retur al finalei cu Viborg HK (Danemarca), scor 31-32 (15-16), adversara impunându-se și în tur, 28-21. Formația antrenată de Radu Voina a fost depășită la toate capitolele, victoria nordicelor fiind aplaudată de toată lumea.
Cel mai penibil moment al finalei s-a petrecut în min. 23, când tabela de marcaj s-a defectat. Astfel, timp de cinci minute, scorul și toate datele meciului au fost înregistrate manual, de delegații aflați la masa oficială! Of, România, România…
Așadar, Oltchim și-a încheiat participarea în Liga Campionilor cu o înfrângere. Ionela Gâlcă Stanca și compania s-au luptat de la egal la egal cu un adversar de mare valoare, au pierdut și rămân doar cu visul de a ridica trofeul deasupra capului, dar și cu consolarea jucării primei finale.
Imediat după meci, handbalista Narcisa Lecușanu (33 de ani) a declarat că se va retrage din activitatea sportivă. "Regret că nu am reușit un rezultat pozitiv, dar Viborg este o echipă foarte puternică. Eu am ajuns la o vârstă și e momentul să mă retrag, sper să meargă înainte această echipă frumoasă", a spus Lecușanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3848 secunde