Decizie incredibilă a FIFA! În ce anotimp se va disputa Cupa Mondială din 2022

145
Decizie incredibilă a FIFA! În ce anotimp se va disputa Cupa Mondială din 2022 - blatter2010-1443190949.jpg

Articole recomandate

FIFA a anunțat că Mondialul din Qatar va debuta la finalul lunii noiembrie și va ține până înainte de Crăciun. Măsura a fost luată din cauza temperaturilor foarte ridicate care se înregistrează în Qatar pe perioada verii. 


Așa cum era de așteptat, Cupa Mondială din 2022 se va disputa în sezonul rece. După luni întregi de discuții, FIFA a anunțat că CM 2022 va fi mutat înspre finalul anului. Adică va începe pe data de 21 noiembrie și finala se va juca pe 18 decembrie, de ziua națională a Qatarului și cu o săptămână înainte de Crăciun.

Asta înseamnă că programul cupelor europene, dar mai ales cel al campionatelor puternice din Occident va fi dat peste cap. Cluburile vor fi nevoite să intre în pauză cu cel două săptămâni înainte de 21 noimebrie, pentru a le oferi jucătorilor posibilitatea să se alăture echipelor naționale.

Atribuirea Cupei Mondiale din 2002 Qatarului a născut multe discuții, după ce mai mulți membri FIFA au fost acuzați de luare de mită, pentru a direcționa voturile înspre arabi.

Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al FIFA, care s-a reunit vineri, la Zurich. De asemenea, s-a convenit data la care va fi ales un nou președinte FIFA, 26 februarie 2016, scrie prosport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4535 secunde