Denis Alibec a intrat la Inter pe mâna lui Rafa Benitez

1246
Denis Alibec a intrat la Inter pe mâna lui Rafa Benitez - 3ced5341427892a3d4ce602d948f0889.jpg
Noul antrenor al campioanei Italiei și a Europei a demarat pregătirile cu un lot din care fac parte și șase tineri de la echipa secundă. Fostul farist se antrenează alături de jucători precum Chivu, Zanetti, Cordoba, Cambiasso, Motta, Mancini sau Pandev.

Prima echipă a lui Inter Milano are, la începerea pregătirilor, un lot restrâns, internaționalii care au participat la Campionatul Mondial din Africa de Sud primind câteva zile de vacanță în plus.
Noul antrenor Rafa Benitez, care îl înlocuiește pe banca tehnică pe Jose Mourinho, a chemat la antrenamente și șase fotbaliști de la echipa secundă, printre care și fostul atacant al Farului, Denis Alibec. Jucătorul de 19 ani va face parte și din lotul care va fi deplasat în cantonamentul din SUA.
Rafa Benitez, care vine de la Liverpool, a început pregătirea, la baza de la "Appiano Gentile", cu: portari - Castellazzi, Orlandoni, Gallinetta; fundași - Chivu, Cordoba, Rivas, Santon, Biraghi, Kysela, Natalino; mijlocași - Cambiasso, Mariga, Thiago Motta, Nwanwo, Obi; atacanți - Balotelli, Biabiany, Pandev, Alibec, Dell’Agnello, puștii de la Inter Primavera fiind Gallinetta, Biraghi, Kysela, Natalino, Dell’Agnello (toți, în vârstă de 18 ani) și Alibec (19 ani). Tuturor li s-a alăturat apoi Zanetti și Mancini.

A înscris golurile meciului Inter - Bayern Munchen 2-0
Denis Alibec nu este la prima prezență la prima echipă a lui Inter. A mai fost convocat la antrenamente și a disputat chiar și câteva amicale, lăsând o impresie pozitivă. Mai mult, a înscris ambele goluri ale echipei italiene în copia la scară redusă a finalei Ligii Campionilor (Inter - Bayern Munchen, meci în care au jucat fotbaliști născuți în anii 1990, 1991 și 1992). Inter s-a impus cu 2-0.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3758 secunde