Denis Alibec: „Am făcut un meci prost cu Israelul. Trebuie să câştigăm cu Kosovo!”

119
Denis Alibec: „Am făcut un meci prost cu Israelul. Trebuie să câştigăm cu Kosovo!” - 1-1694339051.jpg

Articole de la același autor

Atacantul Denis Alibec consideră că naţionala României a făcut un meci prost cu Israelul, în preliminariile EURO 2024, retrăgându-se mult prea repede după ce el a reuşit deschiderea scorului în minutul 27.

„Am făcut un meci prost. După ce am marcat, ne-am retras un pic şi au controlat jocul. Chiar dacă puteam să câştigăm, s-a întâmplat să luăm gol şi nu am reacţionat cum ar fi trebuit. Pentru noi era foarte importantă această victorie, dar nu avem ce face, trebuie să mergem mai departe să câştigăm cu Kosovo şi apoi să batem Andorra şi Belarus”, a declarat fotbalistul constănţean.

Alibec se aşteaptă la un final strâns în lupta pentru calificarea la Campionatul European.

„Cu siguranţă va fi un final foarte strâns de grupă. Important este să câştigăm cât mai multe meciuri şi să rămânem pe primele două locuri. Cu Kosovo, sper să joc mult mai bine decât am făcut-o cu Israelul şi să îmi ajut mult mai bine echipa”, a mai spus fostul atacant al Farului Constanţa.

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida cu reprezentativa Israelului, disputată, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

România rămâne însă în cursa pentru locul al doilea, iar marţi, 12 septembrie, va juca, tot la Bucureşti, cu Kosovo, care a reuşit o remiză, 2-2 cu Elveţia, marcând golul egalării în min. 90+4. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5418 secunde