Divizia B la şah - seniori, etapa a doua

Derby al orgoliilor! CS Năvodari se pregăteşte pentru duelul cu CS Medgidia

145
Derby al orgoliilor! CS Năvodari se pregăteşte pentru duelul cu CS Medgidia - 1-1659520098.jpg

Articole de la același autor

Derby al orgoliilor pentru componenţii secţiei de şah din cadrul Clubului Sportiv Năvodari (antrenor Daniel Panainte), care, în etapa a doua a Diviziei B de seniori, vor înfrunta echipa CS Medgidia.

Năvodărenii se află în aceeaşi grupă cu CS Medgidia, ACS Sissa Constanţa, ACS Fianchetto Constanţa şi CS Sparta Techirghiol.

Meciul dintre CS Năvodari şi CS Medgidia se va desfăşura sâmbătă, 6 august, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor din Năvodari.

„Competiţia este una dificilă, echipele adverse joacă preponderent cu seniori, iar noi vom folosi un lot exclusiv de juniori. Urmărim acumularea de experienţă, ce le va folosi pe viitor sportivilor noştri”, au transmis reprezentanţii grupării din Năvodari.

XXX

Au mai rămas doar cinci zile în care medaliaţii Campionatelor Naţionale de juniori la şah clasic îşi pot confirma prezenţa la Şcoala Marilor Maeştri 2022, eveniment care se va derula, în perioada 29 august - 4 septembrie, la Complexul Marea Neagră din Eforie Nord.

Juniorii medaliaţi la Campionatele Naţionale de şah clasic 2022 (fete şi băieţi), din categoriile 8, 10, 12, 14, 16 şi 18 ani, vor avea cantonamentul asigurat de Federaţia Română de Şah şi Asociaţia Judeţeană de Şah Timiş. Informaţii suplimentare şi înscrieri, la adresa [email protected]. Coordonator de proiect este Corneliu Paşcalău, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Şah Timiş.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2744 secunde