Şahistul Andrei Diaconescu, evoluţie onorabilă la Festivalul Internaţional FISCA

218
Şahistul Andrei Diaconescu, evoluţie onorabilă la Festivalul Internaţional FISCA - 1-1656580823.jpg

Articole de la același autor

Timp de o săptămână, în staţiunea Jupiter, s-au disputat întrecerile celei de-a XXV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Şah FISCA, la care au participat unii dintre cei mai valoroşi tineri şahişti din România şi de peste hotare.

Talentatul şahist Andrei Cristian Diaconescu, de la Clubul Sportiv Năvodari, a avut o evoluţie foarte bună, reuşind să contabilizeze patru victorii, trei remize şi o singură înfrângere, bilanţ graţie căruia s-a clasat pe locul al şaselea la categoria de vârstă U10.

Antrenat la club de Daniel Panainte, Andrei Diaconescu a avut o lună plină de competiţii, el aliniindu-se şi la startul Trofeului Litoralului, desfăşurat la Eforie Nord, unde a ocupat locul al şaptelea.

Fiul arbitrului internaţional de rugby Robert Diaconescu este pregătit pentru un nou turneu - „Trofeul Techirghiol - Mircea Pavlov”, între 30 iunie şi 3 iulie, unde va participa alături de alţi sportivi de la CS Năvodari, obiectivul fiind o clasare pe podium.

XXX

Cea de-a XXII-a ediţie a Campionatului European individual feminin de şah va avea loc, în perioada 19 august - 1 septembrie, în capitala Cehia, Praga. Înscrierile se fac la adresa [email protected], până la data de 30 iunie.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3742 secunde