Divizia A la handbal masculin / CS Medgidia se menţine în zona promovării

91
Divizia A la handbal masculin / CS Medgidia se menţine în zona promovării - 1-1669117003.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la CS Medgidia au avut o prestaţie foarte bună în meciul cu CSU Piteşti, desfăşurat la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, contând pentru etapa a 10-a a Diviziei A, Seria B.

În compania unui adversar puternic, care îşi juca la rându-i ultima şansă de a rămâne în zona promovării, formaţia constănţeană a strâns rândurile şi s-a impus cu un scor categoric, 32-27 (16-10).

„Probabil că «duşul rece» cu Steaua Bucureşti (n.r. - 36-41, din runda precedentă) a fost un impuls pentru jucători. Mă bucur că au evoluat la capacitate maximă şi că au fost puternici. Mulţumim şi publicului, care de fiecare dată este lângă noi”, a declarat Adrian Georgescu, antrenor care, alături de Ionuţ Deli-Iorga, se ocupă de pregătirea echipei. 

În clasament, CS Medgidia ocupă locul al doilea, cu 22 puncte. 

XXX

În schimb, în aceeaşi rundă de campionat, CSM Constanţa II a cedat, cu scorul de 30-33 (15-16), în faţa celor de la CS Dinamo II Bucureşti, partida fiind găzduită de Sala Sporturilor. Tânăra echipă antrenată de Enis Murtaza şi Denis Ali s-a apropiat la un gol pe final, 30-31, dar dinamoviştii au mai înscris de două ori în ultimul minut.

Pentru CSM Constanţa, au evoluat: Preda - R. Ştefan 6 goluri (6x7 m), T. Ştefan 5, Vlase 4, Mihăilă 4, Neculai 3, A. Murtaza 3, Acsente 2, Cumpănaşu 1, Simion 1, Crişan 1, Caluda.

Etapa viitoare, joi, 24 noiembrie, CSM Constanţa II va juca, în deplasare, cu CSA Steaua Bucureşti, iar CS Medgidia va descinde în fieful CSM-ului Bucureşti II.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4929 secunde