DJST Constanța, partener oficial al Festivalului Internațional Summer Corporate Games

266
DJST Constanța, partener oficial al Festivalului Internațional Summer Corporate Games - djst-1659116266.jpg

Articole de la același autor

Cea mai mare competiție pentru sportul de amatori, festivalul internațional multisportiv Corporate Games, desfășurat în 28 de țări de pe cele 5 continente, continuă tradiția începută acum 5 ani, aducând în lumea sportului corporatist un eveniment deosebit: Summer Corporate Games (9-11 septembrie 2022).

Participanții vor demonstra că spiritul de competitivitate cunoscut în mediul de afaceri se poate manifesta și în sport, iar constănțenii vor avea ocazia să vadă întreceri sportive inedite, între brandurile cu care s-au obișnuit de ani buni. Spectatorii au acces gratuit la toate meciurile din cadrul Corporate Games, iar programul complet este disponibil pe www.corporate-games.ro.

Firmele se însc0riu la unul sau mai multe sporturi, iar echipele nu sunt limitate doar la angajații proprii. Pot fi și clienți, furnizori, foști angajați, chiar și prieteni și membri de familie. Totul este să nu fie sportivi legitimați în ultimii trei ani la federații și să facă echipă bună cu ceilalți corporatiști.

Participanții câștigă atât medalii pentru locurile 1, 2 și 3, dar și puncte pentru firmă. Adunând punctele, firmele primesc trofee pe sporturi, divizii și medalii.

Corporate Games în România a ajuns la cea de a XX-a ediţie şi își propune să continue cei 35 de ani de istorie ai comunității Worldwide Corporate Sport și să îi antreneze în competiție pe toți pasionații de sport, conduși de fair play și de spiritul de echipă.

Printre firmele care au anunțat deja participarea la această ediție sunt: Accenture, Genpact, Pliva din Croația, o delegație din Israel, echipa medaliată cu argint la Istanbul Corporate Games, de la A&T Bank, JTI, Colliers, Fan Courier si grupul de firme ADM.

Corporate Games oferă ocazia unui teambuilding în paralel cu cele mai mari firme și corporații, aducând mișcarea și sportul din nou în atenția tuturor.

Investiția în angajații proprii și mai ales în sport poate fi una din cele mai bune decizii, cu impact direct asupra derulării întregii activități a firmei.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.258 secunde