Dorit de Juventus, Radu Drăgușin poate ajunge la o altă forță din Serie A. Genoa e gata să îl vândă

153
Dorit de Juventus, Radu Drăgușin poate ajunge la o altă forță din Serie A. Genoa e gata să îl vândă - dragusiin-1689161251.jpg

Articole de la același autor

Radu Drăgușin (21 de ani) este urmărit de cele mai importante echipe din Serie A și poate face pasul carierei în această vară.

După Milan și Napoli, Juventus a intrat și ea pe fir și a devenit interesată de serviciile fundașului central român. Juventus îl regretă pe Drăgușin, pe care l-a vândut în urmă cu un an la Genoa în schimbul a 5,5 milioane de euro. „Bătrâna Doamnă” ar dori să îl aducă în această vară înapoi la Torino pe român, însă presa din Italia anunță că o altă echipă se află în pole-position.

Jurnaliștii din Peninsulă anunță că Inter este gata să facă o ofertă pentru a îl transfera pe Radu Drăgușin, pe care îl văd un înlocuitor de viitor pentru Milan Skriniar, care a plecat la PSG.

„Din nefericire pentru Juventus, Inter este pe urmele lui Drăgușin. Nerazzurrii vor să întinerească apărarea, după ce i-au pierdut pe Skriniar și D'Ambrosio și deja au pariat pe tânărul Bisseck. La rândul ei, Genoa ar putea fi de acord să-l vândă pe român după doar un sezon. Grifonii ar putea primi o sumă bună care i-ar ajuta să își mărească șederea în Serie A”, au scris italienii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1478 secunde