Două înfrângeri categorice pentru echipele de volei ale CSM Constanţa

308
Două înfrângeri categorice pentru echipele de volei ale CSM Constanţa - fond-volei-cupa-1698323748.jpg

Articole de la același autor

Echipele de volei ale celor de la CSM Constanţa, masculin şi feminin, au suferit mult în această săptămână în Cupa României. Atât fetele, cât şi băieţii, nu au reuşit să câştige nici măcar un set din două partide jucate, ce este drept, în deplasare. Miercuri, voleibaliştii de la CSM Constanţa s-au deplasat la Zalău, acolo unde au întâlnit echipa locală, Corona.

Cei mai în formă voleibalişti ai gazdelor au fost Oleksandr Buzdugan, Alexandru Ionescu, câte 11 puncte, Thiago Suarez Mendoza şi Victor Hugo Simoes Rosa Santana, câte 10 puncte.

În Sala Polivalentă „Gheorghe Tadici”, SCM Zalău a câștigat cu 3-0 prima manșă a confruntării din faza I a competiției. Un meci dificil pentru băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală, care au jucat la doar o zi după victoria din campionat, la Baia Mare.

Echipa noastră a acuzat oboseala și a cedat seturile la 15, 18 și 23. Dinculescu 10 puncte, St Jean 9p, Druță 7p, Vidoni 7p, Grigore 4p, Arquez 3p, Frîncu 3p, Badea și cei doi libero, Gavriz și Săvoiu, au fost în teren pentru CSM Constanța la Zalău.

Calificarea se joacă la sfârșitul săptămânii, în manșa secundă, la Sala Sporturilor „Simona Amânar”.

Duminică, 29 Octombrie, de la ora 17.00, voleibaliștii de la malul mării au nevoie de susținerea suporterilor, pentru a încerca să întoarcă soarta calificării.

O soartă la fel de tristă a avut şi echipa de fete a celor de la CSM Constanţa.

Voleibalistele de la malul mării s-au deplasat, tot miercuri, la Braşov, acolo unde au jucat în compania fetelor de la Corona.

Chiar dacă au încercat să dea totul pe teren, constănţencele au fost net depăşite de adversarele lor şi s-au văzut învinse cu 0-3.

Cea mai valoroasă jucătoare de pe teren a fost voleibalista gazdelor, Simina Străchinescu, care a punctat de 17 ori ridicând publicul braşovean în picioare de fiecare dată.

Returul dintre CSM Constanţa şi Corona Braşov se va disputa pe 31 octombrie, în Sala Sporturilor „Simona Amânar”.

Tot miercuri s-au mai disputat şi alte meciuri în cadrul Cupei României la volei feminin. Dinamo Bucureşti s-a impus pe teren propriu în faţa echipei FC Argeş cu scorul de 3-1. Jelena Vulin cu 16 puncte, Ana Miron cu 13 şi Naya Angelle Gros, tot cu 13 puncte, au fost cele mai în formă jucătoare ale gazdelor.

De asemenea CSO Voluntari 2005 s-a distrat cu CSU Medicina Târgu Mureş, reuşind să învingă cu un categoric 3-0.

Cert este faptul că nu a fost deloc o săptămână bună pentru voleiul constănţean şi acest lucru ar trebui să le dea de gândit celor care formează staff-urile echipelor.

Dar, cine ştie, cu ajutorul unui public efervescent, atât fetele cât şi băieţii vor reuşi să întoarcă soarta calificării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6605 secunde