Duminică, alergăm la Crosul Ziua Olimpică

304
1
Duminică, alergăm la Crosul Ziua Olimpică - duminica-1403021559.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii și turiștii pasionați de atletism sunt invitați duminică, 22 iunie, să se alinieze la startul Crosului Ziua Olimpică.

"Aleargă pentru tine" este sloganul evenimentului organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Academia Olimpică Română - filiala Constanța, Asociația Județeană de Atletism Constanța și Maritimo Shopping Center, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Inspectoratul de Poliție al Municipiului Constanța, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Inspectoratul Școlar Județean.

Startul va fi dat - cel mai probabil de reprezentantul COSR la Constanța, Elena Frîncu - la ora 10.00, din dreptul Sălii Sporturilor, participanții putându-se înscrie la cros începând cu ora 8.45.

Se va alerga pe un traseu "desenat" pe b-dul Tomis, până la intrarea în municipiul Constanța, la vapor, apoi pe b-dul Aurel Vlaicu, linia de sosire fiind în parcarea de la Maritimo Shopping Center (intrarea pe la primul sens giratoriu).

"Primilor 400 de participanți la cros le vor fi oferite tricouri. De asemenea, am pregătit și multe alte surprize", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mihai Orzan, consilier Sport în cadrul DJST Constanța. 

Comentează știrea

gazatu'
20 iunie 2014
eshapament

Pasionatii de tricouri moca sunt invitati, la fel ca in 2013, la o plimbare prin gazele de esapament de pe Tomis si Aurel Vlaicu. In loc de tricouri la sosire ar trebui oferite tuburi de oxigen la start! Pacat... mare pacat.... Atatea comitete, directii, academii sau asociatii "sportive" nu respecta emblema olimpica... Citeam undeva ca Floroiu s-a afirmat la un cros pe malul marii, la aer curat adica. La editia viitoare a Crosului Olimpic constantenii de toate varstele asteapta cu interes deschiderea unui super-market in reactorul 4 de la Cernavoda.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.472 secunde